De laatste tijd komen er vooral heel veel kletsverhaaltjes maar vandaag ga ik eens iets doen wat ik nog niet eerder gedaan heb. Op Insta heb ik namelijk gevraagd of jullie nog leuke, vreemde of interessante vragen hadden. En er zijn best wat vragen ingestuurd en vandaag ga ik de meeste proberen te beantwoorden.

De eerste vraag heb ik een beetje gecombineerd omdat ik daar meerdere vragen over kreeg.
1. Pizza of  IJs? En welke is je favoriet?
Ik kies toch wel voor ijs, gewoon omdat ik van ijs houd! Mijn favoriete ijssmaak is denk ik Monchou ook al vind Red Velvet ook erg lekker. De lekkerste pizza is denk ik toch Tonijn of Salami maar er kon nogal een verschil zitten in pizza’s vind ik vaak de ene keer is die lekkerder dan de andere keer.

2. Als je een vak zou moeten kiezen om les in te geven. Welk vak zou dat dan zijn?
Tekenen sowieso. Ik vind het zelf gewoon een heel leuk vak en zelfs het huiswerk vind ik hiervan geen hele grote straf. Ook denk ik dat kinderen hier toch niet zo’n hele grote hekel aan hebben in het algemeen omdat je lekker je eigen gang kunt gaan en vaak ook gewoon lekker kunt doorkletsen. Zo krijg je niet heel snel een hekel aan die leraar, hoop ik dan toch.

3. Hoeveel chocolade-items heb je?
Eerst begreep ik deze vraag niet helemaal maar nu wel hoor! Eigenlijk helemaal niet zo veel alleen mijn mobiel hoesje. Meer kan ik zo echt even niet bedenken. (Op mijn Instagram kun je wel een foto vinden van dit hoesje!)

4. Wat zou je doen als je onzichtbaar was?
Het eerste wat in me opkwam was propjes door de klas gooien. Maar ja of dat het enigste nuttige is wat je dan kunt doen vraag ik me nu toch wel af. Stiekem naar concerts of de bios gaan zou dan ook nog niet eens zo’n gek idee zijn. Je kunt dan overal gewoon gratis in!

5. Zou je een vriendin vermoorden voor een eeuwig leven?
Deze vond ik eerst echt heel lastig maar daarna had ik zoiets van dit is toch heel simpel? Wat heeft het nou voor zin om eeuwig te leven als iedereen om je heen wel een keer dood gaat. Je hebt dan alleen maar heel veel verdriet en verlies iedereen. Nee dat zou ik niet doen!

6. Wat maakt ene blog voor jou interessant?
Dat is toch echt wel de lay-out denk ik maar ook de foto’s spelen een hele grote rol. De tekst gaat het mij in eerste instantie zo vaak nog niet eens om. Daar scroll ik zelf vaak nog half overheen. Als een blog wel echt een fijne schrijfstijl heeft dan ben je wel echt heel goed bezig. Toch denk ik dat de eerste indruk het zwaarst telt!

7. Met welke beroemdheid zou je een beschuitje willen eten?
Geef mij maar een lekker gebakje hoor maar als ik iemand uitzoek zou ik enk ik voor een grote blogger gaan. Iemand zoals Anna Nooshin of Jiami lijkt me hel tof om eens een gebakje mee te eten.

8. In welke kleur zou je je haar verven als het moest?
Het lijkt me heel leuk om eens mijn haar te verven maar dan niet voor altijd, misschien staat het me wel helemaal niet? Ik zou denk ik voor roze geen of een beetje asblond/grijzig. Maar of me dat staat dat is weer een heel ander verhaal, ik denk namelijk dat vooral asblond me echt voor geen meter zou staan.

9. wat wilde je worden toen je klein was?
Eerder heb ik wel eens gezegd dat ik Oma wou worden of K3. Later is dat weer veranderd in Politie of Dierenarts. Nu denk ik toch dat ik voor totaal iets anders ga. Ik wil meer de wat creatievere kant op denk ik zo.

Dit waren dan alweer alle vraagjes. Best leuk om te doen en hopelijk voor jullie ook leuk om te lezen. Misschien dat ik dit dan ook wel vaker wil gaan doen. Nu eerst nog even lekker van het weer genieten en gaan leren….. Leuk man leren voor natuurkunde en al die krachten, zwaartekracht middelpuntzoekende kracht, gravitatiekracht en nog meer van die fijne begripjes.

Liefs,
Roos