Doe jij ook photoshoots?

 

Nou dat zal ik je eens vertellen, ik bied inderdaad ook photoshoots aan! Op deze pagina zal ik daar iets meer over vertellen en laten zien.

Al verschillende photoshoots heb ik mogen doen. Met vriendinnen, honden, stelletjes, paarden en met hele gezinnen. Hoe ik dat doe en hoe dat er allemaal uit komt te zien kan je iets verder op allemaal lezen en bekijken.

Ik bied photoshoots aan voor jou en je vriendinnen maar ook juist als leuk cadeau voor je jarige moeder. Heb je een iets meer specifieke vraag, schaam je niet en stuur mij gewoon een mailtje of vul het onderstaande formulier in. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren. 

 

 

 

Lieve  Woorden

Zondag heeft Roos deze prachtige foto’s van ons gemaakt! Wat zijn we er blij mee. Nooit gedacht dat foto’s mij zo blij konden maken! 

– Jennifer

We zijn zo blij met de foto’s, we hebben ze ook gebruikt voor een pagina van de site!

– Kiki en Sam

Oh wauw Roos! Dit is echt ongelofelijk, wat een prachtige foto’s, gewoon te mooi.! Echt waar, heel erg bedankt.

– Lois

Wat kan ik voor jou doen?

Waar je mij ook voor nodig hebt, ik kan het allemaal! Ik heb al van alles en nog wat mogen fotograferen. Zo heb ik al verschillende bruiloften mogen fotograferen, ook feestjes in de avond heb ik al een aantal keer mogen bijwonenen samen met mijn camera. Verder zijn er ook al verschillende dieren mijn camera gewend, zoals honden en paarden maar ook verschillende roofvogels zijn al eens voorbij gekomen. Niks is dus te gek en ik hou wel van een uitdaging!

Ben je benieuwd naar wat ik nog meer allemaal doe? Op mijn portfolio kan je nog meer vinden van wat ik allemaal al gedaan heb. Zo krijg je ook gelijk een idee van wat mijn stijl is.

Your Title Goes Here

Wil jij graag een fotoshoot bij mij? Stuur mij gewoon een berichtje en dan zal ik je wat meer informatie geven over wat allemaal mogelijk is. Heb je een leuk idee in je hoofd voor een foto op je Instagram of zoek je een fotografe die een leuke groepsfoto voor je moeders verjaardag kan maken? Ik help graag!

 

Contact opnemen?

11 + 6 =

Wat doe ik precies?

Als je mij boekt voor een ‘standaard’ photoshoot dan denk ik aan een loveshoot, familyshoot of een shoot met vriendinnen. Dit is dan vaak met 2-5 personen op een door jullie gekozen locatie. Ik heb altijd een aantal leuke ideeën voor een locaties dus daar kunnen we ook samen over nadenken. 

 

Tijdens de shoot zijn we ongeveer een uurtje bezig gezellig bezig. Ik probeer jullie er op je mooist uit te laten zien en sta altijd open voor ideeën vanaf jullie kant. Achteraf krijg je misntens 25 door mij bewerkte foto’s opgestuurd. 

 

Het contactformulier staat hieronder! Dus stuur mij vooral een berichtje als je interesse hebt dan kunnen we het er samen even over hebben.