Fotoshoots

 

Doe jij ook fotoshoots?

 

Dat doe ik zeker en op deze pagina vindt je alle informatie hierover. Gelijk een shoot boeken? Vul dan gelijk het formulier onderaan deze pagina in!

Ik maak voor jou herinneringen en leg deze vast. Is je moeder volgende week jarig en wil je haar verassen met een leuke fotoshoot voor het gezin? Of begin jij je eigen bedrijf en heb je echt foto’s nodig voor je website? Ik help je graag!

Wat kan ik voor jou betekenen? Ik zet vooral veel stellen, gezinnetjes en vriend(in)engroepen op de kiek. Heb je een specifiek verzoek? Stuur mij gewoon een berichtje en dan kijken we samen of ik iets voor jou kan betekenen!

Ben je benieuwd naar mijn foto’s Bekijk dan mijn portfolio eens om een beter beeld te krijgen van mijn manier van fotograferen en de stijl die bij mijn foto’s horen.

Boek nu een shoot!

Wat houdt een shoot in?

 

Met een basisshoot zijn we meestal een ongeveer een uurtje bezig met fotograferen.

Meestal shoot ik in de  buurt van Barneveld/Lunteren. Maar weet jij een andere leuke locatie, laat dat dan vooral weten!

Achteraf ontvang je minimaal 30 bewerkte foto’s in hoge resolutie. Binnen een week stuur ik alvast een kleine preview van de foto’s samen met het betaalverzoek door. De rest van de foto’s zal je binnen 2 weken in je mailbox ontvangen nadat het bedrag is overgemaakt.

De prijs van al mijn shoots beginnen vanaf maar 50,- euro. Stuur mij een berichtje met je wensen en dan maak ik mijn prijs voor jouw specifieke shoot op.

Wil jij graag een fotoshoot bij mij? Stuur mij gewoon een berichtje en dan zal ik je wat meer informatie geven over wat allemaal mogelijk is. Heb je een leuk idee in je hoofd voor een foto op je Instagram of zoek je een fotografe die jouw lieve paard op de kiek wil zetten. Ik help graag!

Contact opnemen?

3 + 15 =