Een photoshoot waarmee jij het goede doel steunt?!

Deze zomer biedt ik photoshoots aan waarvan de opbrengst naar SHIB, een hulporganisatie die in Zuid-Afrika hulp biedt. In Oktober ga ik met hen mee om daar te gaan helpen, maar dat gaat niet zomaar natuurlijk.

Daarom bied ik nu photoshoots aan voor jou en je vriendinnen of juist als leuk cadeau voor je jarige moeder. Heb je een iets meer specifiekre vraag, schaam je niet en stuur mij gewoon een mailtje of vul het onderstaande formulier in. Ik probeer altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

 

 

 

Photo by Hanna Morris

Wat kan ik voor jou doen?

Waar je mij ook voor nodig heb, ik kan het allemaal! Het afgelopen jaar heb ik al veel verschillende dingen mogen fotograferen en ben zo langzamerhand wel wat gewend. Zo heb ik al verschillende bruiloften mogen fotograferen, ook feestjes in de avond heb ik al een aantal keer ogen bijwonenen samen met mijn camera. Verder zijn al verschillende dieren mijn camera gewen, zoals honden en paarden maar ook verschillende roofvogels zijn al wel eens voorbij gekomen. Niks is dus te gek en ik hou wel van een uitdaging.

Ben je benieuwd naar wat ik nog meer allemaal doe? Op mijn portfolio kan je nog meer vinden van wat ik allemaal al gedaan heb. Dan heb je gelijk ook een beeld van wat mijn stijl een beetje is. Ook op instagram kan je wel het een en ander vinden (@So_its_Rose).

Your Title Goes Here

Wil jij graag een fotoshoot bij mij? Stuur mij gewoon een berichtje en dan zal ik je wat meer informatie geven over wat allemaal mogelijk is. Heb je een leuk idee in je hoofd voor een foto op je Instagram of zoek je een fotografe die een leuke groepsfoto voor je moeders verjaardag?Ik help jou en jij helpt mij!

 

Contact opnemen?

9 + 13 =

Waar gaat de opbrengst heen?

SHIB is een christelijke hulporganisatie die in de townships Reagile en Borolelo in Zuid-Afrika de aidsbestrijding ondersteunt. Jaarlijks worden er meerdere projectreizen naar Zuid-Afrika georganiseerd. Door met deze groepen te gaan werken en dienen onder de zwarte bevolking willen we een brug slaan tussen blank en zwart. De deelnemers zijn allemaal vrijwilligers die via sponsors en klussen geld bij elkaar verzamelen om een project ter plaatse te kunnen uitvoeren. Tijdens de werkreis wordt er gebouwd (metselen, schuren, graven, verven, …) en wordt in het centrum gewerkt aan de hulpverlening. Dit is grotendeels kinderwerk (knuffelen!, vertellen, spelen, knutselen, kortom: echte aandacht en liefde), maar kan ook bestaan uit ondersteuning van de counseling, uitdelen van eten, etc. Verder is er voor de deelnemers een cultureel programma om Zuid-Afrika en de aids-problematiek beter te leren kennen. Dit programma bestaat uit een aantal uitstapjes die kleine delen van de projectgroep en soms de hele projectgroep samen doen. Voorbeelden van dit cultuur programma zijn: shackbezoek (bij de allerarmsten in de sloppenwijk op bezoek in hun golfplatenhuisje), wildpark, ziekenhuis, dagje meedraaien met shackbewoners, hospice, winkelen, mijnen, Afrikaanse markt, zwarte kerk, boerderij, etc.
Voor meer informatie zie de website van SHIB.