Fotoshoots

 

Het gezelligste uurtje van de week!

 

Ik maak voor jou herinneringen en leg deze vast. Heerlijk een uurtje op stap met je schatje, je ouders of met de hele vriendengroep. We gaan gezellig samen een uurtje kletsen, lachen en knuffels uitdelen. Is je moeder volgende week jarig en wil je haar verassen met een leuke fotoshoot voor het gezin? Of wil jij een mooie foto voor aan de muur in je nieuwe huis? Ik help je graag!

Wat kan ik voor jou betekenen? Ik zet vooral veel stellen, gezinnetjes en vriend(in)engroepen op de kiek. Heb je een specifiek verzoek? Stuur mij gewoon een berichtje en dan kijken we samen of ik iets voor jou kan betekenen!

Ben je benieuwd naar mijn foto’s Bekijk dan mijn portfolio eens om een beter beeld te krijgen van mijn manier van fotograferen en de stijl die bij mijn foto’s horen.

Boek nu een shoot!

Wat houdt een shoot in?

 

Met een basisshoot zijn we meestal een ongeveer een uurtje bezig met fotograferen.

Meestal shoot ik in de  buurt van Barneveld/Lunteren. Maar weet jij een andere leuke locatie, laat dat dan vooral weten!

Achteraf ontvang je minimaal 20 bewerkte foto’s in hoge resolutie. Binnen een week stuur ik alvast een kleine preview van de foto’s samen met het betaalverzoek door. De rest van de foto’s zullen binnen 2 weken verschijnen in de online galerij waar het mogelijk is om de foto’s uit te zoeken. 

Heb je nog specifieke vragen? Stuur mij dan vooral een berichtje met je wensen  en/of vragen!

Tarief

De basisprijs van iedere shoot van +/- één uur bedraagt 50,-. Deze prijs geldt voor een shoot met 2 personen op een locatie in de buurt van Lunteren/Barneveld. Per persoon extra komt hier een bedrag van 15,- euro bij op (voor groepen boven de 8 man gelden er aangepaste tarieven). Buiten Lunteren/Barneveld worden er reiskosten gerekend (0,30 per km). Je ontvangt de gehele galerij met de door mij geselecteerde en bewerkte beelden in hoge resolutie over de mail (downloaden binnen 7 dagen). 

Interesse in een mooi fotoalbum van jullie fotoshoot? Ook dat is mogelijk! Stuur mij een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.

* DEZE PRIJZEN GELDEN VANAF Juli 2022 EN KUNNEN TEN ALLE TIJDEN WOREN GEWIJZIGD.

Wil jij graag een fotoshoot bij mij? Stuur mij gewoon een berichtje en dan zal ik je wat meer informatie geven over wat allemaal mogelijk is. Heb je een leuk idee in je hoofd voor een foto op je Instagram of zoek je een fotografe die jouw lieve paard op de kiek wil zetten. Ik help graag!

Contact opnemen?