Fotoshoots

 

Doe jij ook fotoshoots?

 

Dat doe ik zeker en op deze pagina vindt je alle informatie hierover. Gelijk een shoot boeken? Scroll dan gelijk naar onderen.

Zo onderhand heb ik al aardig wat op de foto mogen zetten. Shoots met vriendinnen, honden, stelletjes, paarden en met hele gezinnen. Maar dat is nog niet eens alles. Ook fotografeer ik op bruiloften, feestjes of evenementen.

Al van alles heb ik gedaan en ik vind ook veel leuk om te doen. Dus als je een iets specifiekere vraag hebt wees dan niet bang en stuur mij gerust een berichtje! 

Wat kan ik voor jou doen?

Ik maak voor jou herinneringen en leg deze vast. Is je moeder volgende week jarig en wil je haar verassen met een leuke fotoshoot voor het gezin? Of begin jij je eigen bedrijf en heb je echt foto’s nodig voor je website? Ik help je graag!

Ik ben niet opzoek naar een model ik ben opzoek naar echte mensen met echte momenten. Het is de bedoeling dat ik jou vastleg. Precies zoals het is, spontaan en lekker gewoon.

Ben je benieuwd naar mijn foto’s Bekijk dan mijn portfolio eens om een beter beeld te krijgen van mijn manier van fotograferen en de stijl die bij mijn foto’s horen.

Wil jij graag een fotoshoot bij mij? Stuur mij gewoon een berichtje en dan zal ik je wat meer informatie geven over wat allemaal mogelijk is. Heb je een leuk idee in je hoofd voor een foto op je Instagram of zoek je een fotografe die jouw lieve paard op de kiek wil zetten. Ik help graag!

Contact opnemen?

6 + 5 =