Fotoshoots

 

Doe jij ook fotoshoots?

 

 

Nou dat zal ik je eens vertellen, ik bied inderdaad ook fotoshoots aan! Op deze pagina zal ik daar iets meer over vertellen en laten zien.

Zo onderhand heb ik al aardig wat op de foto mogen zetten. Shoots met vriendinnen, honden, stelletjes, paarden en met hele gezinnen. Maar dat is niet alles. Ook fotografeer ik op bruiloften, feestjes of evenementen.

Al van alles heb ik gedaan en ik vind ook veel leuk om te doen. Dus als je een iets specifiekere vraag hebt wees dan niet bang en stuur mij gerust een berichtje! 

Wat kan ik voor jou doen?

Ik maak voor jou herinneringen en leg deze vast. Is je moeder volgende week jarig en wil je haar verassen met een leuke fotoshoot voor het gezin? Of begin jij je eigen bedrijf en heb je echt foto’s nodig voor je website? Ik ben je man! … * ehh vrouw.

Je hoeft geen model te zijn of tonnen ervaring te hebben voor de camera. Het is de bedoeling dat ik jou vastleg. Precies zoals het is, spontaan en lekker gewoon.

Ben je benieuwd naar wat ik nog meer allemaal doe? Op mijn portfolio kan je nog meer vinden van wat ik allemaal al gedaan heb. Zo krijg je ook gelijk een idee van wat mijn stijl is.

Wil jij graag een fotoshoot bij mij? Stuur mij gewoon een berichtje en dan zal ik je wat meer informatie geven over wat allemaal mogelijk is. Heb je een leuk idee in je hoofd voor een foto op je Instagram of zoek je een fotografe die jouw lieve paard op de kiek wil zetten. Ik help graag!

 

Contact opnemen?

5 + 9 =

Hoe gaat dat dan?

 

Nadat het eerste contact is gelegd stemmen we af wat we gaan doen. Wat voor foto’s gaan er gemaakt worden, waar gaan we dit doen, hoelang gaat dit duren en wie komen daar allemaal bij kijken?

Als het moment daar is gaan we lekker ongedwongen aan de gang. Ik sta altijd open voor ideetjes van jullie kant en kijk naar de mogelijkheden.

We gaan herrineringen maken die mooi genoeg zijn om aan de muur te hangen. Heb je vooraf vragen over welke outfit je bijvoorbeeld het beste aan kunt trekken stuur mij dan gerust een berichtje. Samen zorgen we ervoor dat het een leuk moment wordt en voor een mooi resultaat.