Fotoshoots

 

Het gezelligste uurtje van de week!

 

Ik maak voor jou herinneringen en leg deze vast. Heerlijk een uurtje op stap met je schatje, je ouders of met de hele vriendengroep. We gaan gezellig samen een uurtje kletsen, lachen en knuffels uitdelen. Is je moeder volgende week jarig en wil je haar verassen met een leuke fotoshoot voor het gezin? Of wil jij een mooie foto voor aan de muur in je nieuwe huis? Ik help je graag!

Wat kan ik voor jou betekenen? Ik zet vooral veel stellen, gezinnetjes en vriend(in)engroepen op de kiek. Heb je een specifiek verzoek? Stuur mij gewoon een berichtje en dan kijken we samen of ik iets voor jou kan betekenen!

Ben je benieuwd naar mijn foto’s Bekijk dan mijn portfolio eens om een beter beeld te krijgen van mijn manier van fotograferen en de stijl die bij mijn foto’s horen.

Boek nu een shoot!

Wat houdt een shoot in?

 

Met een basisshoot zijn we meestal een ongeveer een uurtje bezig met fotograferen.

Meestal shoot ik in de  buurt van Barneveld/Lunteren. Maar weet jij een andere leuke locatie, laat dat dan vooral weten!

Iedereen is uniek, en dat wil ik graag voor jullie vastleggen. Een fotoshoot is dan ook nooit saai. We gaan gezellig een stukje wandelen
en ondertussen maak ik de foto’s. Zodat ik jullie unieke band kan vastleggen. Van vrienden tot familie en stelletjes. Op deze manier herinneringen vast voor later.

Heb je nog specifieke vragen? Stuur mij dan vooral een berichtje met je wensen  en/of vragen!

Tarief

Mijn tarieven starten vanaf €80,- voor meer informatie is het mogelijk om mijn brochure geheel vrijblijvend aan te vragen. Hierin staan mijn pakketten, prijzen en meer informatie over mij en over hou jouw fotoshoot er uit zou komen te zien. 

Interesse in een mooi fotoalbum van jullie fotoshoot? Ook dat is mogelijk! Stuur mij een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.

* DEZE PRIJZEN GELDEN VANAF Juli 2022 EN KUNNEN TEN ALLE TIJDEN WOREN GEWIJZIGD.

Laat even weten waarvoor je graag een fotoshoot zou willen boeken dat kan ik de juiste brochure naar je doorsturen!

Wil jij graag een fotoshoot bij mij? Stuur mij gewoon een berichtje en dan zal ik je wat meer informatie geven over wat allemaal mogelijk is. Heb je een leuk idee in je hoofd voor een foto op je Instagram of zoek je een fotografe die jouw lieve paard op de kiek wil zetten. Ik help graag!

Contact opnemen?