Al 2 keer eerder heb ik mijn 5 favorietjes gedeeld. Dat waren dan alleen mijn favorieten en niet al te bekende accounts op Instagram.  Maar vandaag gaan we dat eens even wat anders doen. De laatste tijd word het bloggen nogal gezien als duf en saai. In tegen stelling tot YouTube wat nu bomvol staat met opkomend talent. Ook al denk ik dat het ook wel makkelijker is om een beetje bereik op te bouwen op YouTube. Ik ben nog steeds een grote voorstander van het bloggen maar deel vandaag toch even mijn 5 favorietjes van YouTube.

Vandaag vertel ik niet mijn 5 favorieten YouTubers met meer dan 10.000 volgers. Die ken je vast zelf al wel. Iemand zoals Jiami bijvoorbeeld, super leuk om naar te kijken maar de meeste personen hebben vast al wel van haar gehoord, denk ik zo.

Ik heb hier een rijtje maar ze staan niet op volgorde hoor. Ze zijn allemaal totaal anders en de meeste hebben zelf ook nog een eigen blog naast hun YouTube Channel.

1. Esmée van Loon
Zij maakt echt hele leuke video’s. Ze plaatst alleen niet erg vaak een video zo ongeveer 1 á 2 keer in de maand. Maar de kwaliteit is gewoon goed van haar video’s en ze komt ook nog eens gewoon heel leuk en spontaan over. Haar onderwerp is erg breed, Lifestyle, Fashion en Travel, echt voor iedereen wel wat dus!

2. Maryjosiecom 

Josie is gewoon één van die personen die zo inspirerend zijn! Bekijk haar kanaal gewoon even hoe awesome zij alleen al haar video’s edit?! Ook haar blog en instagram zien er nogal stylish uit. Het is alleen al wel weer 2 maanden geleden toen ze haar laatste video online zetten, haar reisje naar malaga.

3. Muchables

Romy is gewoon zo’n spontaan iemand en altijd vrolijk. Ook nog eens hartstikke creatief en ze deelt de meest handige tips over haar schoolkeuzes en dingen qua reizen maar bijvoorbeeld ook hele leuke DIY’s. Ben je ene beetje creatief of kun je wel wat positiviteit gebruiken of wat leuke creatieve dingetjes, zoek Romy dan echt op!

4. Chantal Lenting Oceaan Groen

Chantal is één van mijn favoriete bloggers en ze heeft ook zo’n mooi YouTube kanaal! Haar video’s zijn gewoon lekker chill niet te druk en heerlijk om te kijken met een warme kop thee erbij. Haar video’s passen wel onder het kopje Lifestyle maar er komt ook best eens een keer een DIY voorbij.

5. Falcke’s Feed

Ze maakt gewoon echt hele mooie video’s. Alleen om heel eerlijk te zijn waren haar oudere video’s (die er nu niet meer op staan) toch iets leuker en een stuk spontaner. Gewoon niet zo heel erg gericht op volgers en zo ( tenminste zo lijkt het nu ik bedoel dit echt niet gemeen eerder als opbouwende kritiek!) nu is het stukje spontane er van af is mijn idee. Voor de rest zijn haar video’s echt nog wel heel leuk en ook echt van goed kwaliteit!

Dat waren ze dan alweer voor vandaag mijn 5 favorietjes iets later online dan normaal. Deze week ben ik gewoon best wel druk met van alles. Vandaag hadden we een soort van reünie met mijn oude brugklas en het was zo gezellig maar ik was pas om 5 uur thuis.  Daarna ga je natuurlijk eten en dan kun je nog aan je huiswerk. Dan ben ik ook nog bezig met een foto boek van de vakantie en alles gebeurde gewoon even wat later vandaag. Wens me alsjeblieft heel veel succes morgen want ik heb een Duits S.O. en pas heb ik daar al een 4 voor gehaald… Tot volgende week maar weer.

Liefs,
Roos