Het is nu toch echt zomer. Het is al een tijdje heerlijk weer en iedereen loop weer in zijn korte broek. Een weekje geleden ging ik weer met Vera op pad om een paar mooie foto’s te maken in het zonnetje. Vandaar dat ik vandaag die foto’s deel en wat dingetjes die jij kunt doen deze zomer.

1. BBQ
Dit had je vast niet zien aankomen, grapje. Maar eerlijk waar dit moet je toch echt wel doen in de zomer. Nodig een paar leuke vriendinnen uit en je kunt gegarandeerd rekenen op een leuke avond. Het is gewoon lekker relaxt en natuurlijk ook nog eens erg lekker. Ook ik heb er gisteravond al even aan mee gedaan (feestje).

2. Waterballonnengevecht
 Dit mag ook zeker niet ontbreken aan dit lijstje. Het maakt niet uit dat waterballonnen voor kleine kinderen bedoeld is als je maar plezier hebt. En dat heb je vast en zeker. Ten eerste is het echt niet duur en ook nog eens verkoelend.

3. Fotoshoot
Of course mocht dit niet ontbreken. De zomer is echt het perfecte seizoen om weer foto’s te gaan maken. Ik zelf merk ook gewoon dat ik weer meer inspiratie heb wat ook wel fijn is. Je bent ook gelijk een stuk minder tijdsgebonden aangezien het gewoon langer licht is.

4. Kamperen
Ook ik ga er weer aan geloven. Aan het einde van de zomervakantie hebben we weer een weekje gepland staan. Met een stel meiden gaan we weer kamperen wat weer voor heel wat slaap te kort zal zorgen.

5. IJssalons tour
Pak de fiets zoek de beste ijssalons in de buurt op en zet je eigen fietsroute uit langs alle ijssalons. Je weet gelijk welke salon voortaan jouw voorkeur heeft en je fietst alle calorietjes er ook nog weer eens gelijk vanaf, wat wil je nog meer?!

 

Nu hoop ik dat jij je de aankomende weken niet zult vervelen en heerlijk van het weer zult genieten. Ik ben dat in ieder geval zeker wel van plan. Nu nog even hopen dat ik ooit nog eens half iets bruin ga worden want dat is nou niet echt één van mijn sterkste punten….

Liefs,
Roos