lachen in de sneeuw

Als je mij al een langere tijd volgt dan heb je waarschijnlijk wel meegekregen dat ik een playlist bij hield. Elke dag plaatste ik hier weer een nieuw nummer in. Het hele jaar heb ik dit kunnen volhouden en het is nu voorbij! Samen met jullie wou ik even op dit jaar terugblikken met behulp van mijn lijst.

Je kunt hier niet alle 365 nummers zien dus voor de andere 165 zal je toch echt even naar Spotify moeten. Dat kan met DEZE link.

Shape of You van Ed Sheeran, op nummer 26. Nou als dit geen absolute hit was dan weet ik het ook niet meer. Overal op de radio kwam Ed met zijn nieuwe album minimaal 10 keer per dag langs. En er zijn volgens mij maar vrij weinig mensen die hier gek van werden.

The Lazy Song van Bruno Mars. Dit is natuurlijk geen hit uit het afgelopen jaar want deze is al veel ouder. De rede dat hij in deze afspeellijst terecht kwam is namelijk dat ik deze heb gezongen op school. Wat een drama was dat, ik kan dus echt voor geen ene meter zingen.

blurry snow

What Hurts The Most van Pleun Bierbooms, de finalist van het vorige seizoen van The Voice. En wie gaat het dit jaar worden, Iemand al een klein idee over voorkeur?

Oester&Champagne van Tekse de Schepper, haar nieuwe nummer. Dit was toch ook wel echt ene jaar waarin heel erg veel youtubers zijn begonnen met zingen. Teske kan gelukkig dan ook echt wel zingen ook al ben ik niet altijd helemaal fan van haar eigen nummers.

Malibu van Miley Cyrus. In 2017 is Miley gelukkig weer een beetje terug veranderd en kunnen we weer iets terug vinden van onze oude vertrouwde Hannah Montana.

Amor Pelos Dois van Salvadore Sobral, de finalist van het Eurosongfestival. Ik weet nog wel dat ik het er niet helemaal mee eens was maar eerlijk is eerlijk, hij kan wel echt zingen.

Bon Apéttit van Katty Perry. Miley mag dan wel weer normaal doen maar nu is Katty Perry een totaal andere weg ingeslagen net zoals Taylor Swift met haar nummer Look what you made me do.

Birthday van Katty Perry, op 8-19. Dit was natuurlijk mijn verjaardag en daar moest gewoon dit nummer bij!

Gasolina van Josje. Ze probeerd een solo cariere maar ik denk niet dat dit er voor haar in zit. Het nummer is gewoon een nieuw k3 liedje met heel veel spannende beelden in de clip.

Op me Monnie van Famke Louise. Nou dit kunnen we dus ook wel echt HET nummer van 2017 noemen. Wat is hier veel overgesproken zeg.

vrolijke zusjes

Er komen geen nieuwe nummers meer bij. Vind je het toch nog een leuke afspeellijst is er de mogelijkheid om hem te volgen/downloaden of weet ik het wat je er nog meer allemaal mee zou kunnen doen.

Wat is voor jou nu echt een kenmerkend nummer voor 2017?

Liefs,

Roos