Nog een paar uurtjes wachten en dan staat iedereen weer met zijn buit van dit jaar op de stoep te wachten totdat alles de lucht in mag worden geknald. Nog een paar uurtjes voordat iedereen bij de klok staat af te tellen totdat we 2016 mogen uitzwaaien. Nog een paar uurtjes en we moeten ons gaan houden aan al die goede voornemens die we ons zelf hebben voorgenomen. Over een paar uurtjes is dit jaar al weer afgelopen. Het jaar dat ik begonnen ben met deze blog die nu dus al bijna een jaar levend is.

Ik zit er over na te denken, wat heb ik dit jaar nou eigenlijk bereikt, helemaal niet zo veel eigenlijk. Maar wie had ooit gedacht dat ik mijn blogje zo lang draaiende kon blijven houden en er zelfs een paar hele leuke volgers bij gekregen heb? Wie had ooit gedacht dat ik hierdoor zelfs nog mensen heb kunnen ontmoeten?

Dit jaar heb ik gewoon al 2 shoots kunnen houden. Misschien dan niet heel professioneel en gewoon voor bekende, wel heel leuk!

Dan misschien nog wel het aller bijzonderste van dit jaar, mijn kleine broertje. Dat was nou iets wat ik echt niet had verwacht maar nu echt heel blij mee ben. 

Ik hoop dat jij ook een fijn jaar gehad hebt, of als het iets minder is gegaan dat je er weer beter bent uitgekomen. Laten we er met z’n allen een mooi 2017 van proberen te maken en meer te doen wat je nou echt blij maakt en daar niet andermans mening in de weg te laten staan.

Liefs,
Roos