Misschien heb je het wel eens voorbij zien komen. Ik heb namelijk een tijdje geleden mijn eigen fotografiewedstrijd gelanceerd. We waren dan ook erg enthousiast dat we nog zoveel leuke aanmeldingen kregen. Zelf vond ik het echt heel leuk om te doen ook hoop ik dat de fotografen er zelf een beetje van genoten hebben.

Nu heb ik de finalisten gevraagd of ik hun foto’s hier met jullie mocht delen zodat ook jullie kunnen genieten van deze prachtige foto’s.

Finalisten:
1. Imke  (winnaar)
2. Anne
3. Anouk

De finale opdracht was een stuk groter als de 4 rondes daarvoor. Nu moest je niet 1 foto maken maar een serie van 5 foto’s. Deze foto’s moesten met elkaar matchen en een verhaal vertellen. Dat is natuurlijk nogal een opgave 5 bij elkaar passende foto’s en het niveau lag ook nogal hoog. De finalisten kregen weer 2 weken de tijd.

Van 3e naar 1e plaats hier 1 van de foto’s uit hun collectie;

Imke was onze grote finalist met haar fantastische collectie die bestond uit de 4 elementen, water, vuur (de foto hierboven), aarde en wind. Haar foto’s waren gewoon zo gaaf, scherp en knap gedaan. De foto met het vuur was wel echt mijn favoriet!

Maar ook de foto’s van Anne waren erg gaaf en mysterieus door het weinige maar blauwe licht wat op de foto was te zien. Ook deze foto uit haar serie was mijn absolute favoriet!

Dan hadden we ook nog Anouk die ook echt topwerk heeft geleverd deze wedstrijd! Haar foto’s waren ook weer heel erg gaaf maar iets minder een geheel, toch vinden wij dat Anouk het ook echt top heeft gedaan.

HIER vind je de andere foto’s van de finale voor als je die ook nog eens wilt bekijken. En ik zeg je, je wilt ze echt zien!

Ga deze mensen ook allemaal even volgen op hun blog of Instagram want vanaf nu wil je niks meer van ze missen! Ik wil Anne, Anouk, Imke maar ook alle andere kandidaten die de finale net niet gehaald hebben heel erg bedanken!

Hier nog eens mijn favoriete foto’s van deze wedstrijd bij elkaar in één collage.

Dat was het dan alweer, nu is het officieel voorbij deze wedstrijd. Ik ben erg blij dat het zo goed is gelukt allemaal en iedereen zo veel gave foto’s heeft kunnen maken. Ook wil ik Tamara nog even bedanken, zij heeft mij echt heel erg geholpen. Anders zat ik nu waarschijnlijk nog te dubben wie de winnaar zou moeten worden. Dus allemaal even applaudisseren voor Tamara.

Liefs,
Roos