Ik kan gerust zeggen dat ik niet meer dan 10% zin heb in school. En die 10% is dan ook mee om de klas weer te zien dan voor die ontzettende kak vakken (ik krijg Economie en dat boek ziet er nu al uit om over je nek te gaan, please zeg me dat het meevalt!) en die vervelende leraren. Nee gaaf mij maar lekker vakantie en ik vermaak me wel.

Toch moet ook ik er weer aan gaan geloven en heb daarom maar weer eens de Hema geplunderd en de schappen (vliegensvlug) geplunderd. Nog voor onder de 30,- was ik klaar wat toch wel mee valt dacht ik zo als je je schoolspullen bij de Hema haalt.

Eigenlijk gebruik ik mijn agenda haast niet zelfs de toetsen en repetities zet ik er niet meer in. Als alles op Magister staat hoe zo zou je dan nog een agenda gebruiken? Voor iedereen die niet weet wat magister is dat is een roosterapp waar ook je huiswerk op kan worden gezet door je leraar. Natuurlijk moest ik er wel eentje hebben. Elk jaar haal ik mijn agenda bij de Hema (oké dit word pas het 3e jaar maar het gaat om het idee erachter). De vorige jaren had ik er zo één met en ringband waar je foto’s in stoppen kon mar die hoeft maar één keer nat te worden of hij valt uit elkaar, niet echt ideaal dus. In deze agenda kan ik ook aan de voorkant foto’s doen maar valt niet zo snel uit elkaar. Aan de binnenkant is hij wel vrij simpel maar dat is geen probleem wat mij betreft aangezien ik daar toch haast nooit kom.

Dit jaar heb ik gewoon snel wat kaftpapier gepakt en dit vond ik wel leuke kleurtjes. Wat 8ik nu nog steeds vind hoor dus dat gaat wel goed komen. Ik ben van plan om er net als vorig jaar om de hoekjes wat van dat tape te plakken waardoor hij niet zo snel verslijt want daar had ik in de 1e nogal snel last van.

 
De schriften zijn ook gewoon lekker simpel, zwart en bruin. En voor wiskunde van die ringbandmappen, heb ik nog niet eerder gehad maar ik zal wel zien. Prima wat mij betreft hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld, al mijn klasgenootjes pimpen hem vast wel op en ook ik hoef me dan niet altijd te vervelen onder de les. Nu klink ik echt als een verschrikkelijke leerling maar dat valt echt wel iets mee ik let best op maar kan soms gewoon even wat minder bij de les zijn na een lange dag of een melige bij maar daar heeft iedereen wel eens last van of niet soms?
 
 
Dan nog gewoon wat simpele spulletjes voor in mijn (oude) etui waar al aardig op getekend. Ja, sorry ik kon niet alles in mijn handen kwijt en heb de pennen tussen mijn tanden geklemd   #sorrynotsorry .
 
Markers, pennen en een passer
 
 


Wisten jullie ook dat je bij de Hema mee kunt doen aan een Back To School wedstrijd en je kans maakt op een Polaroid camera, super tof natuurlijk!

Liefs,
Roos