Mooi weertje, vakantie en een vriendin met een idee. Ja, dit is dan wat je krijgt + een andere post die er binnenkort ook een keertje aan. Het was gezellig en we hebben ook nog eens hele leuke foto’s gemaakt van ons beide maar vandaag laat ik jullie een paar foto’s van mij zien.

Deze vakantie staat/stond dus echt helemaal volgepland. Op de dag dat dit word gepubliceerd ben ik dan ook helemaal niet thuis maar bij een verassingsfeestje/babyshower high tea achtig ideetje voor mijn moeder. Ze weet nog van iets, behalve als jij dit leest dan waarschijnlijk dus wel.

Morgen neem ik ook denk ik mijn camera mee naar de high tea en misschien ook nog wat receptjes met jullie delen voor de #Autumnwithmylittlecook . Maar het is nog altijd mogelijk dat ik gewoon mijn camera vergeet of dat de batterij plotseling leeg blijkt te zijn of zo.

En morgen (tenminste voor mij nu overmorgen maar op het moment dat jij dit leest, lekker ingewikkeld allemaal) ga ik voor het eerst meeten met 3 andere bloggers. Ik kan je in ieder geval al vast vertellen dat ik echt zo zenuwachtig ben. Wat moet je ooit zeggen als je ze dan opeens ziet, of wat nou als ik helemaal niemand kan vinden en stel je voor dat ze me straks helemaal niet mogen of zo. We zullen het vanzelf ook wel gaan zien. Maar ik heb er ook heel veel zin in hoor, juist heel erg het lijken me echt hele leuke meiden dus we gaan er gewoon wat gezelligs van maken (hoop ik dan).

En na de bloggersmeeting ga ik weer logeren bij een paar vriendinnen. Nee, niet een bepaald relaxte vakantie maar wel heel leuk. Stiekem kijken we nu allemaal al weer uit naar de kerstvakantie, 2 weekjes gewoon lekker eten en gezellige spelletjes doen met familie en vrienden, alle tijd van de wereld hebben en eventjes helemaal niet aan school hoeven te denken. Niet zoals nu dat ik al weer tegen die 3 repetities van volgende week op kijk, maar ach ja het hoort er allemaal bij hè. Over 3 jaar mag ik examen doen, ja Roos en dan kan je weer verder met één of andere studie maak er maar gewoon wat leuks van.

Ik weet wel dat ik nooit meer mijn broek iets omhoog ga krullen. Ik lijk zoveel kleiner! Of ben ik altijd al zo klein? Als ik dat aan vriendinnen zou vragen had ik nu net een vrolijke ja gehoord denk ik zo. Nee maar even serieus ik vind het andere en zo echt heel leuk staan maar ik krijg er echt en beetje knakworst beentjes van, dik en kort. Volgende keer trek ik een flaired jeans aan (zou ik echt heel graag eens doen volgens mij word je daar namelijk ook wat langer van, lijkt het dan).

Iedereen nog een fijne vakantie en succes weer met school straks, we kunnen het! En onthoud deze tip van mij voor alle andere kleine mensen, krul je broek niet op!

Liefs,
Roos