Zoals ik in mijn vorige artikel al had verteld was ik vorig weekend op de fotofair. Een beurs vol met fotografen met allemaal dezelfde hobby. Mijn ouders (@Devalkroofvogels) gaven daar 2 workshops waar prachtige foto’s zijn gemaakt. Ook ik heb mijn camera erbij gepakt en heb lekker mee gedaan. Vandaag deel ik een paar van de mooiste foto’s.

Eigenlijk fotografeer ik niet graag bewegende beesten. Ik zelf zou eerder voor gewoon portretjes kiezen. Maar eigenlijk vond ik het toch wel heel gaaf om weer eens te doen. Ik was een beetje bang dat alle foto’s verschrikkelijk zouden zijn maar ik kan zeggen dat ik best wel blij ben met het resultaat.

Alle foto’s gemaakt met de Pentax K50 met de 50-200mm lens.

Wat zijn jouw favoriete foto’s, natuur, portret, straat of totaal iets anders fotografie? Ik vond het in ieder geval erg leuk om te doen en heb ook al veel prachtige foto’s gezien van andere fotografen die bij deze workshop waren.

Het weer is ook echt weer heerlijk vandaag. Beetje jammer dat ik de hele middag op het voetbalveld sta uit te drogen maar gelukkig ben ik morgen wel lekker vrij en word het dan ook mooi weer. Wat doe jij vandaag?

Liefs,
Roos