Bij elke foto die je tegen komt vraag je jezelf vaak wel wat af. Bij de foto hierboven kun je denken dat je de bewerken erg goed gelukt vindt of wat voor vreemd kind daar aan d’r haar aan het ruiken is. Of je scrollt er alleen een keer overheen en je ziet dat ik het ben. Vorige week schreef ik ook al iets over foto’s en daar wil ik vandaag weer een beetje mee verder. Alleen wil ik het vandaag of een ideetje van mij hebben.

Degene die bijna dagelijks wel tv kijken en een beetje interesse in fotografie hebben kennen vast het programma Het Perfecte Plaatje wel. Waarin een aantal amateur fotograven een opdracht krijgen en degene met de laagste punten er telkens uitvliegt waardoor er 1 winnaar overblijft. Nu vindt ik dus echt erg leuk om te kijken en volg het dan ook helemaal.

Iedereen vat een opdracht weer anders op. Het idee van de foto hierboven zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat er iemand erg verdrietig is. Of juist een iemand die net door de regen heen heeft gefietst en zich lekker dik heeft aangekleed. En misschien heb jij zelf weer een totaal ander idee. Dat vindt ik dus 1 van die mooie dingen aan fotografie maar eigenlijk gewoon alle kunstvormen. Iedereen valt iets anders op dan de ander en iemand kan een het helemaal bagger vinden of juist heel erg gaaf.

Nu lijkt het mij dus ook erg tof om iets soortgelijks op te zetten maar dan niet voor BN’ers maar gewoon voor ons bloggers. Het is maar een ideetje misschien is er wel helemaal niemand die hier oren naar heeft en dan gaat het gewoon over. Anders lijkt het mij wel erg leuk om samen een leuk projectje op te zetten.

Amateur fotograve of juist echte professionele stuur me een mailtje en misschien kunnen we hier wel iets leuks van maken? Ik bedoel maar, kijk maar eens naar mijn foto’s echt geen hele hoge kwaliteit maar ik vindt het gewoon leuk om te doen. Nu vraag ik me dus echt af of heir überhaupt wel mensen op gaan reageren, het lijkt me gewoon heel tof als dit doorgaat. Deze week ga ik ook gewoon een aantal mensen een mailtje sturen en dan hopen dat we een team bij elkaar krijgen! Als jij nog iemand weet laat het diegene dan ook weten en stuur mijn emailadres soitsrose@gmail.com .

De foto’s die er deze keer weer bijstonden zijn een lekker bij elkaar geraapt zooitje. Maar met die laatste foto ben ik toch best een beetje blij. Nooit gedacht dat het me toch nog half zou gaan lukken.
Liefs,
Roos