Het was allemaal super gezellig en we waren een beetje aan het kletsen. Opeens kreeg ik een appje van mijn moeder dat er 2 pakketjes waren gearriveerd uit het buitenland. Natuurlijk was ik razend nieuwsgierig. Het ene pakketjes was bij mij thuis afgeleverd en de andere lag bij een ophaalservice die ik later dus nog kon ophalen.

Eerst stonken ze echt verschrikkelijk. Echt een beetje een vieze visgeur maar na mate werd dat wel minder en met een dagje was de geur eigenlijk al helemaal weg. Nu zijn zo leuk en ik ben er  nog steeds blij mee. Alleen is het nogal lastig te combineren want wanneer zet je nou zo’n pet op? Ik ging zoals je misschien al wel wist als je mijn vorige post ook gelezen hebt naar Soldaat van Oranje (dit was echt onwijs mooi echt iets wat je gezien moet hebben) daarheen trek je natuurlijk geen pet op je hoofd.

Beide petten heb ik op Aliexpress besteld en daarmee heb ik dus ene deel van goal nummer 4 en goal nummer 38 voltooid. Om helemaal op de hoogte te blijven van de goals (inmiddels heb ik al een paar goals gehaald) kun je hier klikken.

Om jullie een beetje te laten zien hoe ik die petten dan op mijn hoofd zet heb ik een paar haarstijlen op de foto gezet met en zonder pet. Alle 3 heel simpel (misschien zelfs iets TE simpel) maar ze staan toch wel heel tof vind ik dan.

Haarstijl numero 1,
Gewoon een simpele opvlecht/invlecht aan de zijkant van je hoofd. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon recht naar achteren vlechten maar dan zie je zo weinig haar en dat zou jammer zijn toch?

Nummer 2,
Je haar gewoon lekker los, een beetje mouse in je haar en je bent helemaal klaar. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld een pet staat hartstikke tof op los haar dus waarom niet?

Haarstijl nummertje 3,
Een losse slordige knot aan de onderkant van je hoofd. Een knot boven op je hoofd gaat hem sowieso niet worden  met een pet maar dat maakt niet uit. Ik zie het niet zo vaak dat mensen een wat lagere knot dragen ik doe het nog wel eens omdat het gewoon lekker makkelijk zit. Je moet alleen wel oppassen dat het niet allemaal te strak en net zit want dan zie je er echt als ene oude dame uit (niks tegen oudere dames hoor!).

Natuurlijk kun je nog veel meer met een pet dragen maar dit zijn de haarstijlen waar ik tot nu toe het meest enthousiast over ben. Draag jij zelf ook petten of helemaal niet? Je ziet ze nu al wel veel meer de simpele Baseball Cap. Deze pet vind ik persoonlijk mooier dan die petten met een hele brede klep maar ieder zijn eigen smaak natuurlijk.

Ook heb ik net nog een heel erg leuk mailtje gekregen, ik heb een The Glow Must Go On pakketje gewonnen.  Super leuk natuurlijk en ik ga het ook voor jullie testen denk ik. Dan heb ik nog ene allerlaatste nieuwtje. Ik ben op het moment bezig met nummer 31 van mijn Summer-Goals bezig, een stopmotion maken. In deze stopmotion ga ik mezelf nu officieel unanoniemen (er staan inderdaad onder dit woord rode kronkeltjes). Zoals je misschien al wel vaker zag nam ik het anoniem zijn niet zo heel serieus meer want hoe moet ik anders ooit mijn nieuwe zonnebril ooit echt goed aan jullie laten zien? Vanaf binnenkort ga ik het dan toch echt wagen en mijn gezichtje hier op mijn blog plaatsen (oké zo klinkt het allemaal wel heel drastisch en begin ik het ook wel een beetje spannend te vinden).

Liefs,
Roos

BEDANKT VOOR DE 40 VOLGERS!