Het is zomervakantie (althans voor mij dan) en dat betekend natuurlijk dat je weer zeeën van tijd over hebt. En ik heb hier voor jou 5 plekjes in Nederland die zeker een bezoekje waard zijn. Dus plan vast een dagje om naar één van deze plekjes te gaan.

World Street Painting

In Arnhem is dit jaar weer plaats gemaakt voor de mooiste kunstwerken. Deze keer niet hangend aan de muur of staand op een tafeltje. Nee, deze prachtige tekeningen zijn te bewonderen op de straat. Je zult versteld staan van wat deze mensen allemaal wel niet kunnen. Ze versieren de straten van Arnhem zoals je ze nog nooit eerder gezien hebt.

Elburg

Op zoek naar een leuk dorpje met de mooiste straatjes waar jij de leukste outfit foto’s kunt maken? Dan is Elburg zeker een aanrader. Zeker als de zon schijnt is het super leuk om te bezoeken. Met een schijnend zonnetje en een lekker drankje op het terras vermaakt iedereen zich wel. En nog nieuwe slippers nodig? Ook in Elburg kun je gewoon nog even de winkels in. Alles bij elkaar is het dus een plaatsje waar jij je de hele dag vermaken kunt.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve

Had jij er al wel eens van gehoord, een struisvogelboerderij? Toen ik het hoorde was ik meteen enthousiast. Ook al zijn struisvogels nou niet meteen mijn favoriete beesten ze zijn natuurlijk el echt hilarisch. Het lijkt mij dan ook erg leuk om eens een kijkje te nemen op deze boerderij en dat voor maar 4,50!

Motimuseum

In dit museum vind je de meest toffe grafische kunstwerken. Zelf ben ik er nog niet geweest maar het lijkt mij erg leuk om dit museum ooit nog eens een bezoekje te brengen. Gewoon om lekker rond te kijken en wie weet krijg ik er ook nog eens nieuwe inspiratie van?

Gezichten van Aruba

Nadat ik vorig jaar Het prachtige plaatje gekeken heb waarin meerdere bekende Nederlanders streden voor de 1e plek doormiddel van prachtig foto’s te maken. Hierdoor heb ik al kunnen genieten van alle foto’s die Marco Borsato gemaakt heeft en ik was daarom ook meteen enthousiast toen ik hoorde dat hij nu ook foto’s heeft hangen op de expositie Gezichten van Aruba.

Dus als je eens een dagje niet zo veel te doen hebt kun je misschien één van deze plekjes op zoeken. Ik weet zelf in ieder geval al genoeg om te doen deze vakantie, nu eerst nog maar eens zien hoeveel ik ook daadwerkelijk echt ga doen. Ik wens iedereen alvast een fijne vakantie toe ook al zullen een paar van jullie nog wel even moeten wachten tot het eindelijk zo ver is.

Liefs,
Roos