Lijstje met boekjes delen, volgens mij heb ik dat nog niet vaker gedaan hier op mijn blog! Ik moet toegeven dat ik best wel veel (best wel heel veel) lees. Elke avond lees ik minimaal één hoofdstukje uit maar vaak kan ik wel langer dan een uur lezen. Heerlijk vind ik dat, gewoon even je hoofd helemaal leeg maken. Daarom hier speciaal voor jou een lijstje met mijn favoriete boeken, de Hungergames heb ik er niet tussen gezet maar iedereen weet dat dat  de beste boeken zijn toch?

Oh en ik wil misschien Wattpad weer gaan downloaden, een app war je zelf boeken kan schrijven maar ook die van andere kan lezen. Ik heb wel weer zin om wat leuke en soms ook totaal doelloze boeken te gaan lezen. En misschien ben ik ook wel van plan om zelf weer eens aan een boek te beginnen en weer aan het schrijven gaan. Iemand tips of ideeën voor een onderwerp?

Nu ga ik dan wel echt even met mijn lijstje beginnen. Er zit van alles tussen maar allemaal echt de moeite waard!

1. Hij is van mij
Een boek, volgens mij de eerste in de serie van Elite Bodyguards . Ze krijgen de taak een bekende man van de radio en zijn dochter te beschermen tegen een vreemde stalker die het op hem gemunt heeft. Ik vind het echt een tof boek, spannend en romantisch. Die twee dingen doen het altijd goed in een boek.

2. Daan en Nadia
Serieus, dit boek moet je lezen, het is echt om te janken (ja ik lag huilend in bed) zo mooi. Daan die door kanker in het ziekenhuis terecht komt ontmoet Nadia die door een poging tot zelfmoord in het ziekenhuis is terecht gekomen. Ik weet eigenlijk heel zeker dat je dit een mooi boek zult vinden!

3. Girl Online
Dit boek is misschien iets wat kinderachtiger  en simpeler geschreven maar ook echt wel heel mooi! Het is natuurlijk een super cliché boek maar juist daarom heerlijk om te lezen als alles die dag even niet meezat. Gewoon net een sprookje en stiekem hoop je dat jij binnenkort ook zo’n super speciaal iemand tegenkomen en alles goed afloopt.

4. Starters + Enders
Dit zijn 2 verschillende boeken maar volgen elkaar op. Ze hebben stiekem wel wat weg van de Hungergames, overleven in de toekomst. Als je van de Hungergames houdt moet je dit ook een mooi boeken vinden, dat kan niet anders.

5. De appeltaart van hoop
Dit boek heb ik gisteravond precies uitgelezen. Het is zo verwarrend en brengt je telkens weer op verkeerde gedachtes. Stukje bij beetje kom je meer te weten en begin je het te begrijpen maar er zijn dingen die je totaal verassen. Echt een goed boek!

Dat waren ze al weer er zit vast ook wel iets voor jou tussen! Als je zelf ook een boek hebt op Wattpad moet je dat maar even hier onder achterlaten dan kan ik dat even opzoeken. Ik ben benieuwd wie van jullie ook boeken schrijft, misschien ook wel niemand.

Liefs,
Roos