Howdy Cowboys and Cowgirls. Wisten jullie hoe je howdy schrijven moet? Ik namelijk echt niet heb een paar keer wat op Google ingetypt voordat ik er achter kwam hoe je het uiteindelijk schrijven moet. Zoals je misschien al wel aan de foto’s zag laat ik jullie vandaag onze allernieuwste mede bewoners zien. Wees maar niet bang ze staan in de schuur niet op mijn kamer of zo.
Ook al heb ik niet erg veel tijd vandaag wou ik toch nog eventjes iets posten op mijn blogje. Ik heb namelijk een repetitie Duits morgen die ik eigenlijk gewoon goed moet maken, sta een 5,8. Vandaar dat ik het niet al te lang maak. Ik kwam er achter dat ik jullie onze allernieuwste aanwinst nog niet had laten zien. Het leek me dus een prachtig ideetje omdat vandaag dan eventjes te doen.

Deze 7 (eerst waren het er zelfs  8, de 8e is al verkocht) gevlekte makkers logeren een (half) jaartje bij ons en voeren ik en mijn zusjes. Elke ochtend, middag en avond staan wij paraat met de waterkoker en melkpoeder om onze vrienden te voeren. Terwijl de honden om de emmers staan heen te dralen om zelf ook maar een klein beetje melk te krijgen zijn we dan alles aan het mixen.

 

Ik en mijn 2 zusjes zijn nu al zeker 2 jaar bezig met een projectje van ons pappaatje. Hij heeft eerder ook altijd kalveren gevoerd (op een iets hoger level) en het leek hem leuk dat wij dat nu gingen doen. Niet bij een baas of zo maar gewoon zelf met een paar kalfjes en het geld dat we daar bij verdienen komt terecht in het koeienpotje wat nu al weer is omgetoverd tot het Koeienpotjes-Spaarrekeningetje. Na een aantal jaar kunnen we dan kijken hoeveel geld we daar aan hebben verdiend, nu mogen we dus nog niks gebruiken alleen voor het kopen van nieuwe kalfjes.

Nu hebben jullie nog weer een beetje meer gezien van onze hele dierenclan dat om ons huisje heen verspreid is. Zou jij het zelf ook leuk vinden een paar kalfjes thuis? Vergeet niet dat ze om 7:00 en om 15:00 en om 21:00 zo ongeveer gevoerd moeten worden ook in het weekend als je lekker wilt uitslapen. Dit was het dan al weer zoals ik al zei niet zo veel vandaag maar hopelijk toch de moeite waard.

Liefs,
Roos

Wat voor huisdier zou jij ooit nog wel willen hebben?