Deze maand verliep niet heel erg soepel met mijn playlist. Er zijn wel een paar dagen geweest dat ik gewoon vergeten ben een nummer er bij te plaatsen. Toch denk ik dat alles nu klopt en er voor elke dag een nummer staat (ook al is het nummer er misschien een dag later in geplaatst). Wel merk ik dat het steeds lastiger wordt een mooi/leuk nummer uit te zoeken. Dus iedereen die nog een mooie zanger/band weet of gewoon nog een heel goed nummer laat het weten (Nancy waag het niet om Shawnie te zeggen!)

De maand februari duurt natuurlijk al minder lang dan de andere maanden, niet dat er zo heel veel verschil is maar toch. Ook heb ik niet echt heel veel te vertellen over de meeste nummers. Deze maand had ik het gewoon nogal druk en heb ik vaak gewoon een random nummer.

 

32. Queen Elizabeth,
Ik vindt dat nou gewoon echt een lekker nummer. Nu kan ik hem dan ook al bijna helemaal meezingen, oeps.

34 + 53. Grace vanderWaal,
Kom op zei is 13, 13! Dit is toch niet normaal, ze heeft echt mooie nummers. Ik ben 14 en zal waarschijnlijk nooit zo kunnen zingen, baalmomentje. Op haar 12e deed de half- Nederlandse Grace mee aan American’s Got Talent en won dit.

40. Are you sure
Ook dit vindt ik echt een fijn nummer, je word er gewoon gelijk vrolijk van! Vaak als ik achter mijn computer zit (en ik zit vaak achter mijn computer) dan staat dit nummer aan terwijl ik artikeltjes schrijf (en ik schrijf vaak artikeltjes).

41. Absolutely Smitten,
Ergens op een blog had ik over Dodie gelezen en haar gelijk opgezocht. Ze schrijft en zingt haar eigen liedjes en plaatst deze op YouTube, Doddleoddle.

43. History,
Dit nummer stond bij de aanbevolen nummers en heb ik eigenlijk zonder te beluisteren er tussen geplaatst. En ik vindt het echt een leuk nummer en hij is echt niet lastig mee te zingen (blèren).

44. The lazy song,
Al eerder vertelde ik over het project op school, we moeten zelf een liedje coveren. Niet de perfecte opdracht voor mij maar wel leuk om te doen. samen met 3 andere ben ik aangewezen om te zingen (niet omdat ik kan zingen maar meer omdat ik absoluut geen instrumenten kan bespelen).

50. What hurts the most,
De dag daarvoor had ik de finale van The Voice gekeken en Pleun was de winnaar. Vandaar dus dat ik haar nummer er bij heb gezet.

54. I’m thinking Sunshine,
Dit is gewoon echt een happy nummer. Als je dit hoort heb je toch gewoon echt gelijk zin in de zomer? Ook nu fluit ik lekker mee op dit nummer, gewoon lekker vrolijk.

55. Dancing on my own,
Nu weet ik al niet meer waar en wanneer ik deze had gehoord maar toen ik hem hoorde wist ik gelijk dat deze ook in mijn playlist hoorde.

59. Pretty woman,
Gisteren was ik op een verjaardag en aten we pizza en keken we de film Pretty woman. Daarom moest ik dit nummer hier gewoon even bij zetten.

Het valt mij heel eerlijk gezegd nog best wel mee, over nog wel heel veel nummers wist ik wat te vertellen. Gewoon bijna de helft van de nummers is er nog met een reden in gezet. Nu hopen dat ik komende maand wat beter mijn best ga doen en elke dag gewoon een liedje er bij zet.

Deze week zullen er niet veel posts online komen. Ik heb namelijk vakantie en heb een nogal drukke planning. Wel wil ik proberen veel foto’s te gaan maken.

Met de foto’s hierboven ben ik ook echt heel blij. Ze zijn gemaakt op die dag dat het zo hard waaiden, donderdag was dat volgens mij. Ik trok mijn zusje mee naar buiten en ging in de wind staan. We hadden precies 4 minuten en toen begon het te regenen.

Als jij nog leuke nummers of bands weet laat het dan weten hieronder in de reacties, alvast bedankt!

Liefs,
Roos