Nadat ik zo ongeveer een maand geleden dit idee bedacht is het dan nu eindelijk zo ver. De winactie kan van start gaan. Als je mij een beetje volgt op Instagram wist je het misschien al. Er zijn namelijk sokken te winnen, nu denk je echt ‘wat een ontzettend duf idee’. Het zijn niet simpele stipjes sokken dit zijn de 6 meest leuke sokken die ik kon vinden en speciaal voor jou (en een paar extra voor mezelf) heb uitgezocht. Hoe je mee kunt doen lees je hier onder.

Als aller eerste wil ik zeggen dat ik echt heel blij ben met alle volgers die ik nu al wel niet heb. Het duurt niet lang meer of ik tik de 100 volgers op Bloglovin aan, NET TE GELOVEN TOCH?! Dan te bedenken dat ik nog geen jaar bezig ben. Daarom leek het mij nu toch wel eens tijd om ook iets terug te doen.

Alle sokken geef ik weg in setjes van 2. Er zijn dus in totaal 3 winnaars die 2 paar sokken krijgen. Zorg dat als je mee doet je wel te bereiken bent (het liefst een mailadres). De foto’s hier in deze post staan ook telkens 2 om 2, die 2 foto’s die dus telkesn bij elkaar staan horen ook bij elkaar.

Er zijn 2 opties om mee te doen aan deze vreemde sokken giveaway. Of om dubbel zo veel kans te maken allebei. De ene optie is hier op mijn blog en de andere is op mijn Instagram. Je kunt me vinden op Instagram onder de naam @so_its_rose .

1.0 Regels voor de GiveAway

~ Volg mij op BlogLovin
~ Save deze post op BlogLovin
~ Laat een reactie hieronder achter welk paar sokken jouw favoriet zijn (en vul een geldig e-mailadres in)

2.0 Regels voor de GiveAway

~ Volg mij op Instagram
~ Zet een foto op je account van jouw sokkenmomentje met de #soitsocks

Je kunt meedoen tot 16 Oktober 12:00 hier na probeer ik zo snel mogelijk de winnaars bekend te maken. Tot die tijd veel geluk!

Je hoeft niet 1.0 en 2.0 te doen, je krijgt bij allebei gewoon 1 lootje doe je ze wel allebei heb je dus 2 lootjes. Ik heb expres niet gezegd dat je mijn foto moet reposten omdat ik daar zelf ook altijd echt een hekel aan heb, het verpest je hele feed (niet dat ik nou zo’n perfecte feed heb maar je snapt wat ik bedoel). Dus het idee is dat de 3 met de leukste sokkenfoto een extra lootje krijgen, 1tje voor het meedoen en de andere voor de leukste foto dus.

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is zo. Als je nog vragen hebt vraag het dan gerust of stuur me even een mailtje dan leg ik het nog een keertje uit. Al wel kan ik je vast vertellen dat de sokken echt onwijs leuk zijn allemaal. En voor als je dacht dat ik op de 1e foto sokken aanhad die ik straks weer weg ga geven, dat is dus niet zo ik heb een extra setje voor mezelf gekocht.

Liefs
Roos