Heii,

Zoals je misschien al wel gezien hebt stond er make-up op de bovenste foto. Ja, dit is dan ook echt het enigste wat ik heb. 1 of 2 we(e)k(en) heb ik iets geschreven waarin ik zei wat ik nog wel eens graag wou hebben, hiervan heb ik dus helemaal niks. Nee, ik weet het gewoon weer eens één of andere ingeving van me waar ik helemaal nooit iets mee ga doen, het gebeurt me wel vaker (en als je het mij vraagt iets te vaak). Maar ik dwaal een beetje heel erg af nu waar ik het over wou hebben is het doosje wat er aan de binnen en buiten kant gewoonweg te lief uit ziet.

Zoals ik al zei is er niet echt wat terecht gekomen van mijn Holiday Wishlist. Dat maakt allemaal helemaal niks uit, alleen maar beter voor de portemonnee ( wat een *naar* word om te typen/schrijven).  Ik kon het alleen echt niet laten om dit lieve doosje mee te nemen. met kerst en oud en nieuw heb ik het gedragen, of dat nog vaker gebeurd is nog eventjes afwachten. Maar ik vind het toch echt wel leuk dit doosje met 3 kleuren poedertjes. Zodra je alleen al naar de bovenkant kijkt gaat je (in ieder geval wel mijn) hartje wat sneller kloppen.Handleiding voor en door Dummies,

Ja, ik ben een Dummie op het gebied van smeerseltjes, poedertjes en meer dingetjes om je gezicht wat op te fleuren. Ik ben er geen held in en ook geen gigantische voorstander van. Nu ga ik echt niet als een moeder zeggen dat je op jezelf het aller mooist bent maar er zit toch wel een kern van waarheid in. Mascara en een poedertje niks mis mee, zelf zou ik willen dat ik er elke ochtend wat eerder uit mijn heerlijke en warme bedje kwam om me wat op te pimpen. Alleen wil ik eventjes zeggen dat het niet nodig is om je er achter te gaan verstoppen. Als je het je afvroeg, ja ik ben klaar met mijn gemoeder op naar DE handleiding voor Dummies

Begin met het aller eerste poedertje, de donkere kleur en breng deze aan op je voorhoofd neus en bij je kaak/jukbeenderen.
Nu pak je de highlighter en deze breng je aan boven je jukbeenderen, onder je wenkbrauwen en op je kin.  (dat laatste zou ik gewoon overslaan).
En dan gaan we nu door naar de blush die je moet aanbrengen op je wangen voor een lichte roze kleur.

Waarschijnlijk snapte je dit al wel, of je moet een dummie zijn zoals mij (of je moet een dummie zijn zoals mij, of nog erger. Kan dat?!) Anders zou ik gewoon dat kaartje wat erbij zit gebruiken, veel handiger eigenlijk.

Misschien is het ook wel handig om te zeggen waar ik dit vandaan heb, sorry kom ik een beetje laat achter. Dit leuke doosje komt van de Kruidvat en is van het merk essence. Ze hadden nog veel meer van dit soort doosjes met andere spulletjes erin om bijvoorbeeld smokey eyes te maken (die was alleen uitverkocht toen ik er was). En weet je wat er ook nog zo grappig aan dit doosje was? Bij elk poedertje stond een leuke naam. Ik werd er gewoon wel vrolijk van, soms heb je van die dagen.
 
 
Dit was dan mijn Dummie uitleg voor vandaag. Denk niet dat er nog zoiets komt ooit want ik ben gewoon geen mens hiervoor maar het leek me gewoon wel leuk om een keertje te laten zien aan jullie. Binnenkort wil ik ook meer teken en andere creatieve projecten hier op mijn kleine blogje met nog steeds 0 volgers op Bloglovin ( Bloglovin » Soitsrose « *knipogende smiley*) jullie gaan delen.
 
Liefs,
Roos

Wat zou jij graag op deze blog willen zien?