Ja, vandaag is het dan eindelijk officieel zomer. Het zomerse weer ontbreekt enkel nog een beetje. Die laatste ander halve week van dit schooljaar probeer ik zo positief mogelijk door te komen en overal glimlachend tegen aan te kijken. Dit gaat soms alleen even wat minder op dit moment heeft iedereen gewoon een beetje last van een dipje, de laatste zware lootjes moeten worden gelegd en het weer helpt ons alles behalve mee. Er word van alles van ons verwacht die laatste dagen en ik begin er steeds meer naar te verlangen eindelijk vrij te zijn. 
Gisteren regende het ook de hele dag door en ik wist gewoon even niet meer wat ik er mee aan moest. Je zit de hele dag binnen en vergeet bijna dat het regent, snel werp je een blik naar buiten en word weer overspoeld met de grauwe lucht en de bakken regen. Bijna krijg je de drang om naar buiten te rennen en gewoon heel lang heel hard en ver te gaan rennen ook al word je dan helemaal nat. Soms heb je gewoon van die dingen, een drang om iets te doen hoe raar of vreemd het ook is. Of ben ik de enige die soms dit soort dingen bedenkt?

 

Ik ben ook al heel erg goed bezig voor de Summer Goals  de hele lijst met goals kun je overigens alleen op een computer of laptop bekijken op je mobiel kun je alleen de foto’s vinden. Vandaag ben ik al gestart met de zoektocht naar mijn bril, nummertje 27 uit de lijst. Al wat langer vind ik brillen heel erg tof staan bij andere maar durfde het zelf nog niet helemaal aan omdat ik ze gewoon niet nodig heb qua sterkte en zo (hier ben ik ook heus heel erg blij mee hoor). Nu zoek ik dus nog een bril en het liefst een betaalbare klassieker (denk aan koper/metaal en simpel) montuur. Heb jij een idee waar ik zo iets kan vinden of heb jij zelf zo’n bril voor mij stuur me dan gerust een mailtje of lat hier onder ene reactie achter.

Wat vinden jullie van deze 2 über leuke meisjes, ook wel mijn zusjes?  Hebben ze allebei niet de geweldigste kleren aan? Ze paste hier zo leuk bij elkaar vond ik. Deze foto’s zijn al zeker 2 weken geleden maar ik wou ze hier toch nog echt even laten zien. Hier was het nog wel mooi en zonnig weer. Hopelijk komt dit weer vlug terug (sorry dit moest gewoon even rijmen).

 

Ilse ga nu anders even bij Sanne op de rug? Met een mooi hupsje sprong ze achter op Sanne’s rug. Wat Sanne weer wat minder beviel en gelijk wat begon te mopperen, Ilse klemde zich te veel vast om haar nek. Na 20 seconden lag Ilse al weer van Sanne’s rug en kon ik geen plaatjes meer schieten want dat deden ze absoluut niet nog een keer speciaal voor mij (zelfs mijn pruillipje hielp niet). Gelukkig zit er toch nog een mooi bruikbaar plaatje bij.

Ik ben dit hier nu aan het typen achter mijn computertje en het ruikt hier zo raar. Ik weet niet wat het is maar het ruikt echt niet helemaal oké. Dit gaat jullie natuurlijk echt helemaal niks aan en boeit ook echt niemand maar ik moet hier echt weg zo. Wat denken jullie van deze bewerking van alle foto’s? Ik ben er erg tevreden over en denk het vaker zo te gaan doen. Ook zoek ik nog 1 goal voor mijn Summer Goals en dei mag 1 van jullie bedenken. Dus als jij hier iets ter plekke kan bedenken zet dat dan gerust hier ander bij de reacties, misschien kunnen we deze dan zelfs wel samen uit voeren!

Liefs,
Roos