Oké als eerste kan ik wel zeggen dat ik met best wat foto’s van deze serie blij ben. Vandaar dat er nu ook een nieuw knopje te vinden is helemaal boven aan, Portfolio . Hier zal ik de komende tijd gewoon wat foto’s plaatsen die niet een totale ramp zijn geworden. Dus dat wou ik even vertellen maar de rest van deze post gaat eigenlijk gewoon over mijn haren…

Zo ongeveer een jaar geleden heb een stuk van mijn haar afgeknipt. Nu is dat dus al best wel weer een eind bij gegroeid. Ik wil weer eens een keer wat anders. Mijn haar pluist nogal eens en hangt maar gewoon zo een beetje om mijn hoofd.

Ik heb er al over nagedacht een pony te nemen, niet zo’n klein paardje maar een pony van haar. Alleen weet ik gewoon niet of me dat wel staat en voordat dat weer aan gegroeid is zijn we weer een tijdje verder. Zelfs heb ik een poging gewaagd om me een pony te fotoshoppen, dat ging dus niet echt helemaal goed. Iemand verstand van pony’s, staat mij dat of gewoon niet?

Ook heb ik vorig jaar samen met mijn moeder een aantal pogingen gedaan om wat highlights in mijn haar te verven. Uiteindelijk is het goed gelukt met een setje van de Action. Dat is nu allemaal nog meer opgelicht door de zon en wat naar beneden gegroeid waardoor ik een beetje een natuurlijke ombré / dip dye in mijn haar heb. Nu is het alleen boven op mijn  hoofd wel erg donker, wat ik me persoonlijk niet zo leuk vindt staan. Om  mijn haar nog eens een soort van te verven lijkt me best wel tof, niet te opvallend of zo gewoon iets subtiels, iemand ideetjes?

Heeft er iemand misschien nog andere leuke dingen wat ik met mijn haar zou kunnen doen? Zit er tussen mijn lezers misschien wel een kapster in opleiding of gewoon iemand met een leuk ideetje, ik hoop het. Binnen een half uurtje ga ik de shoot houden waar ik het maandag over had, HIER kun je dat lezen. Ik heb er nu echt zin in en hoop dat het allemaal een beetje gaat lukken en dat ze blij zijn met het resultaat.

Nou dat was dan alweer wat ik wou vertellen over mijn haartjes. Ik ben niet extreem ijdel maar mijn haar dat is toch wel een dingetjes hoor, daar moet niemand aan zitten. Ook toen de vorige keer er zo’n stuk van mijn haar af ging, dood eng maar het kwam allemaal goed.

Liefs,
Roos