Morgen ga ik naar de kapper, deze keer niet voor alleen wat puntjes knippen. Ik wil eens een totaal andere coupe hebben. Daarom ben ik de afgelopen tijd niet van Pinterest af te slaan op zoek naar wat leuke kapsels. Nu zijn de meeste die ik gevoden heb echt helemaal fantastisch. Maar wie zegt dat dat ook zo bij mijn haar staat? Ook ben ik niet echt een persoon dei ‘s cohtends langer dna 10 minuten met zijn haar bezig wil zijn.

Vandaag laat ik een beetje mijn ‘inspiratie’ zien die ik ook morgen zo aan de kapper ga geven. Ze kan dan zelf zeggen wat mij waarschijnlijk het beste zal staan, ik heb daar natuurlijk niet zo vel verstand van. Zoals je wel aan de meeste foto’s kunt zien ben ik een beetje van de messy kaspels.

Wat vindt ik dat tof zeg die pony. Niet zo’n steile rechte pony maar gewoon een beetje rommelig. Zo’n rechte pony gaat hem bij mij ook helemaal niet worden met mijn haar. Hoe korter hoe meer het gaat ‘krullen’. Gewoon wat kortere plukken vooraan die ik dan gewoon wat rommelig er voor of juist een beetje naar de zijkant kan laten vallen.

Ook wat laagjes in mijn haar zou ik wel leuk vinden voor een keertje. Gewoon voor wat meer volume en dat ik het wat sneller los ga dragen. Nadat ik er de vorige keer een eind van af heb gehaald is er al weer een eind aan gegroeid. Zo kort als toen ga ik het niet meer knippen maar er mogen best wel weer wat punten vanaf. Zoiets als op het plaatje hierboven en dan diegene in het midden, zo’n lengte vindt ik dus wel tof.

Het haar van Selena Gomez zit ook gewoon altijd zo leuk. Je wilt natuurlijk niet weten wat ze hier allemaal aangedaan hebben voordat ze de foto maakte maar tof vindt ik het wel. Gewoon weer wat van die mooie messy coupes met pony’s ik vindt het leuk! Is er iemand die een ander woord heeft voor pony? Het klinkt zo paard ‘Hé morgen ga ik even een pony knippen’.  ‘Jij gaat een pony knippen of iemand gaat bij jou een pony knippen?’ kreeg ik pas al te horen.

Je kunt je nu ook opgeven voor het fotografie project! De link staat HIER of boven aan mijn blogje. Ik hoop dat er veel mensen zich opgeven en er net zo enthousiast voor zijn als mij.

Liefs,
Roos