Beetje laat misschien, Pasen is al weer een soort van voorbij eigenlijk. Toch wil ik jullie nog eventjes een fijn Pasen wensen (we doen wel gewoon alsof ik dit er al een paar daagjes eerder op gezet heb). Ik ga er van uit dat de meeste die dit nu lezen (als dit al gelezen word) ook 2 dagen extra vrij hadden. Dit was nou net wat ik nodig had, een paar extra dagen om lekker te kunnen uitslapen en te genieten.

Mijn  ouders waren alle 4 de dagen weg en we hadden dus het rijk voor ons alleen. Wat je dan allemaal doet? Nou, dat is heel simpel, lekker relaxen. Tot half 10 in bed liggen dan met je pyjama nog aan slaapdronken van de trap af strompelen om vervolgens je op een stoel aan de keukentafel te laten zakken om het ontbijt te verorberen. Dan begin je gelijk met alle klusjes die je voor die dag hebt op gekregen en nog af moest zoals de vaatwasser uitruimen, beesten voeren en vooral hele veel wassen, laten drogen en weer opvouwen. Dit natuurlijk allemaal nog lekker in je pyjama die je pas na al de klusjes uit trekt om je om te kleden.

Wat ik zoal gedaan heb dit Paasweekend,

  • Uitslapen, net zo lang slapen tot dat je wakker word door de vogeltjes die buiten fluiten of het vrolijke zonnetje dat zijn stralen door het raam naar binnen schijnt. Jezelf dan nog lekker een keertje omdraaien en te bedenken wat je die dag allemaal kunt gaan uitvoeren (het is ook weer niet zo dat ik helemaal niks doen en tot 3 uur op mijn bed kan liggen op een dag moet ik toch op z’n minst iets nuttigs uitvoeren anders word ik echt gek). Zodra ik de slaap dan echt niet meer kan vatten maar het nog geen tijd voor het ontbijt is pak ik er een boek bij om lekker te kunnen gaan lezen.
  • Voetballen, zaterdag had ik een inhaalwedstrijd waarvoor we zeker driekwartier moesten rijden. Om 11 uur zouden we bij de vereniging zijn om te vertrekken. Helaas hebben we dik verloren, 5-2 maar ik bakte er ook gewoon niks van ook klopte er niks van de hele opstelling waar door alles nog minder ging. Nadat we dus een belangrijke wedstrijd verloren hadden gingen we alsnog met het hele team een patatje eten omdat onze trainer jarig was geweest. Wacht, ik heb nog een ontzettend handig weetje onder de sportieve mensen onder ons (of juist die dat juist niet zijn). In bananen zit heel veel energie en helpt met het in slaap vallen.
  • Bloggers + Vloggers ontdekken, heerlijk vind ik dat als ik vrij ben. Gewoon op zoek gaan naar leuke bloggers. Zo ben ik dit weekend www.randomstuff.nl van Hillene en Jolijn tegen gekomen. Net zoals www.tijdomtedromen.nl van  Irma. Ook heb ik heel veel Sims video’s van Teske bekeken. Nu ben ik ook van plan om misschien de Sims 4 te kopen. Kent iemand dit misschien, zal ik het doen of niet?
  • Afspreken, zoals ik al een beetje verklapt had pas zou ik naar Arnhem gaan. Dat heb ik natuurlijk ook gedaan met 3 goede vriendinnen. Maar eigenlijk heb ik niks fantastisch kunnen vinden. Verder dan mijn nieuwe hoesje (zie foto, niet hele speciaal of zo maar dat maakt allemaal niks uit, misschien dat ik hem nog een keer tot iets cools ga omtoveren of zo) een kamerspray en een uiteindelijk niet zo mooi zittende bikini kwam ik niet. Gisteren kwam Vera die je misschien ook wel kent van eluamakamaka.blogspot.nl ook nog. We hebben eigenlijk continu onze tijd zitten te verdoen met Musical.ly en het resette van Vera’s mobiel en niet te vergeten het paasei vol chocolade reepjes plunderen. Maar als bloggers zijn de (we hebben nog niet zo veel volgers maar daar hopen we snel verandering in te maken) moesten er natuurlijk ook nog wat plaatjes worden geschoten voor een post.
 
 
Ik heb in ieder geval een heerlijk Paasweekend gehad die we hebben afgesloten met een etentje met wat kennissen en vriendinnen. Natuurlijk kon ik het niet laten om me helemaal vol te stouwen met cakejes ook wel blondies genoemd (wij gingen voor de lichte cakjes om dat de brownies een beetje taai waren). Ook ging ik nog even een zalm bakken, die man die dat doet kent mij zo langzamerhand al en zegt meestal als hij mij ziet zo iets als ‘Oh daar heb je de zalm dame weer’. Wat ik opvat als een compliment want hij ziet me aan voor een dame (hoop ik).
 
 


Iedereen weer succes op school en geniet maar lekker van het zonnetje. Dat laatste schoot me opeens te binnen omdat het zonnetje nu lekker op mijn rug brand. Over een maandje heb ik al weer vakantie maar liefst 2 weken. Nu ben ik al aan het aftellen, het spijt me maar ik heb er nu al zin in net zoals ik al zin heb in het warmere weer wat er aan zit te komen. Binnenkort ga ik een Best Friends Forever ketting kopen, zo’n een met een half hartje, ééntje voor mij en ook ééntje voor de zon zodat hij niet meer weg mag gaan.
 
Liefs,
Roos 

Kijk jij al uit naar de Lente/ Zomer?