Eindelijk is het dan zo ver 2020 is voorbij. Merken we daar wat van? Nee, natuurlijk niet alleen dat de datum nu gewoon wat minder mooi is (ik vond dat twintig-twintig wel wat hebben).

De advent calendar van 2020 is ook weer afgelopen en ik heb mijn creativiteit weer lekker z’n gang laten gaan. Je vindt de kalender hier nog Advent Calendar 2020. Heb jij hem bekeken dit jaar? Zo ja dan heb je geluk want dan is het voor jou heel makkelijk om mee te doen aan de winactie! Om mee te doen moet je naar mijn instagram gaan en onder het bericht reageren met de dag van jou favoriete foto, bijvoorbeeld dag 23 met de foto met de koekjes en verder moet je nog 1 iemand taggen. Als je dat hebt gedaan maak jij nog makkelijker kans op zo’n super leuke poster!

Ik ontving deze poster van Drukwerknodig.nl en mag er nu dus ook één weg geven. Je kunt hier van alles vinden, van stcikers tot roll-up banners Zelf heb ik een kleine collage gemaakt van foto’s van het afgelopen jaar omdat ik gewoon niet kon kiezen voor 1 foto. En om dan maar 4 foto’s uit te zoeken is als nog een hele opgave want het afgelopen jaar zijn er weer zoveel leuke foto’s gemaakt. Ook heb ik zelf heel veel gave foto’s mogen maken. Laatst heb ik mijn portfolio ook maar weer een geupdate. Dus als je benieuwd bent naar mijn foto’s dan zijn ze daar te vinden.

Nu ga ik ervoor dat ik in 2021 nog veel meer toffe fotoshoots mag gaan doen. Ben je nog opzoek naar een fotograaf? Hit me up! (soitsrose@gmail.com)

Wil je ook mee doen aan de winactie? Ga dan snel naar mijn Instagram (@so_its_rose) en doe mee!

Liefs,

Roos