Tussen de herfstbladeren

De zomer is al weer een tijdje voorbij en nu beginnen we pas echt te merken dat het herfst is geworden. De bomen zijn al bijna kaal en ik moet mijn regenpak al weer veel vaker tevoorschijn toveren. Ook is het tijdperk waarin ik elke dag door het donker naar school toe moet fietsen weer aangebroken. Maar de herfst heeft echt niet alleen maar nadelen en minpuntjes. De herfst is ook een heel erg leuk en vooral mooi seizoen.

Schoenen tussen de bladeren

Vera op een bankje

Tijd voor muziek

Nu de dagen wat korter zijn en je waarschijnlijk wat meer achter je computer/telefoon zit of gewoon lekker op je kamer zit heb je meer tijd voor muziek. Heerlijk vind ik het om al die nieuwe albums die uit zijn te beluisteren. Zo hebben opeens alle leden uit de oude Boyband OneDirection een nieuw album. Toen ze nog samen waren vond ik er eigenlijk niet zo veel aan, hun muziek, maar nu ze allemaal solo gaan komen er veel betere nummers! Toch kies ik wel voor Harry Styles en Naill Horan qua muziek stijl.

Verschillende albums heb ik al beluisterd en zo pik ik daar dan weer mijn favorietjes uit. Heerlijke bezigheid voor als je echt niks beters te doen hebt dan Wiskunde huiswerk maken. In Deze post kan je mijn playlist van het jaar 2017 vinden.

Vera in het bos

Schaffelaartheater

Herfstige Drankjes

Als het dan weer herfst is heb ik eindelijk weer een smoes om aan mijn moeder te vragen of ze misschien weer Nesquik zou willen meenemen. Warme Chocolademelk of lekker kruidige thee, ik hou er van! Als je nog nooit van Autumn Storm en Winter Glow hebt gehoord is dat echt ene schande. Het eerste wat jij dan nu moet gaan doen is die twee theesmaken boven aan je boodschappenlijstje zetten. Dit kan namelijk echt niet ontbreken in de herfst maanden.

Al die kleren

Nu het herfst is heb je een goede smoes om lekker veel laagjes te dragen. Een blouse, trui, bomber jacket + je dikke winterjas? Helemaal niet raar. Het is koud buiten en jij hebt gewoon zin om die trui EN ook zin in de bomber jack. Het is herfst dus het mag allemaal. En die dikke trui hoeft echt niet in de kast te blijven liggen totdat het hartje winter is, ook nu boven een leuke broek kan hij al prima worden geshowd.

Herfst laarsjes

Vera op een bankje in de herfst

Genoeg fotogenieks

Je hoeft maar naar buiten te stappen en je ziet wel iets wat fotowaardig is. De buren die hun tuin vol hebben liggen met pompoenen die zij verkopen of de hond die achter alle blaadjes die naar beneden dwarrelen aanrent. Of trek je beste vriendin mee naar buiten drop haar in het bos en schiet daar gewoon heel vele foto’s van haar, het kan haast niet mislukken!

Heerlijk bingewatchen

Sinds kort hebben wij thuis ook Netflix en kan ik ook zeggen dat het echt heerlijk is om op sommige dagen gewoon non stop naar je favoriete serie te kijken. Maar ook gewoon op de tv zenders zijn nu genoeg leuke programma’s te vinden. Als eerste zal ik “Het perfecte plaatje” maar noemen, dit is echt HET hoogtepunt van de week. Maar ook The Voice is weer op tv. Naast al die ‘series’ komen er ook weer mooie films in het weekend. Zo is vanavond  The Hungergames, Mockingjay part 2 te zien op tv. Deze laatste film heb ik zelf nog steeds niet gezien dus die gaat zeker worden gekeken!

Herfst blaadjes

Herfst in het bos

Als ik je nu nog niet heb kunnen overhalen dat de herfst een aantal hele mooie kanten heeft weet ik het ook niet meer. Ik zie je snel weer met een hele leuke post met vooral heel veel foto’s!

Liefs,

Roos