Eens een voorbeeldje van wat ik zoal eens ontbijt in de achtend. Een perfect idee om eens een keertje met jullie te delen leek mij. Vandaag had ik niet heel erg veel tijd om echt een mooi gloednieuw artikeltje te maken vandaar dat ik al wel (iets) oudere foto’s gebruikt heb. Het spijt me van de onprofessionele titel ik weet niet wat ik heb, beetje melig ben ik bang van.

Wat je hier nou precies voor verfrommeld brood ziet liggen? Nou dat noem je nou Wentelteefjes. Zelf vind ik het echt heerlijk en het is ook nog eens heel makkelijk om te maken ook! Je klopt een rauw ei in een bakje en doe daar een heel klein beetje zout en peper bij. Zorg dat je bakje wel groot genoeg is voor je brood anders word het zo’n gerommel. Je broodje doop je dan helemaal in het eiermengsel zodat je het in de pan kunt leggen. Het enigste wat je dan nog maar hoeft te doen is wachten tot dat hij (of zij natuurlijk) bruin is aan beide kanten.

Eigenlijk strooien wij altijd alleen maar een beetje suiker over ons wentelteefje. Deze keer had ik er gewoon echt zin in om eens hem (of haar, oké ik zal stoppen met deze wentelteefjes haar te noemen…) wat uitgebreider te beleggen. Daarom pakte ik er wat fruit bij waardoor het er allemaal gelijk wat vrolijker uit zag. En zelfs een beetje pasta op een wentelteefjes is echt heerlijk! Zelf ben ik nog al een zoetekauw en hou ik er wel van maar misschien dat sommige van jullie het net wat TE vinden.

 
 
 


Hoe ontbijt jij meestal? Of neem je eigenlijk altijd gewoon een boterham? Kenden jullie de wentelteefjes eigenlijk al, volgens mij is het wel redelijk bekend maar je weet het nooit. Ik ben er in ieder geval reuze tevreden over. Het ligt er net aan hou je het (kijk ik noem het geen hem of haar meer, ik ben nu echt trots op mezelf) belegd maar het hoeft helemaal niet ongezond te zijn.

 
 Hebben alle Nederlandse dames (ik ga er van uit dat er vooral vrouwelijke personen mijn blog bekijken) een fijne Koningsdag gehad gisteren? Of heb je gewoon de hele dag binnen gezeten en de jurk van Maxima 14 keer bestudeerd? Eigenlijk viel het weer hier bij ons nog alles mee natuurlijk heeft het soms wel even geregend maar daar heb ik nauwelijks last van gehad.
 
Liefs,
Roos