Heii,
Welkom op mijn nieuwe blog. Hier ga ik mijn leven een beetje met jullie delen, dit doe ik dan wel anoniem misschien dat dat nog gaat veranderen, ooit). Dat doe ik zodat ik lekker rustig mijn gang kan gaan en doen wat ik wil maar stel ooit lezen heel veel mensen dit dan, dan stop ik daar misschien wel mee. Maar wil je nu eten wie ik ben? Lees dan snel verder.
Ik zal eens even iets over mij en mijn blog gaan brabbelen en uitleggen. Van wat ik hier allemaal doe / ga doen tot wie ik ben en hoe ik mijn dag doorbreng. En nog wat van die dingen die je waarschijnlijk vrij weinig boeien.

Nou dit ben ik, Roos een meisje van 13 jaar die vrij klein is (1.60) en daar echt de pest in heeft. Die super graag tekent, D.I.Y’t (is dat een woord?) en allerlei andere creatieve dingen. Ik heb en niet normale verslaving aan chocola ( en al die andere dingen die me laten groeien in de breedte in plaats van in de lengte). Ik zit op een middelbare school (ja het gebeurt echt dat mensen op en middelbare school zitten, pure kinderarbeid) en doe daar VWO 2. Ik heb 2 onwijs lieve en soms ook onuitstaanbare zusjes, en 2 ouders.

Dit is een blog, die zich probeert te onderscheiden uit de zovele andere blogs. Ik schrijf over D.I.Y.”s, lifestyle en fashion. En probeer jullie daar mee te inspireren (als er een jullie is waarschijnlijk leest niemand dit). Maar ik blog vooral omdat ik het gewoon onwijs leuk vind en er echt plezier in heb. Ik heb vaker een blogje gehad maar dat hield ik vaak niet langer dan 3 weken vol. Nu ga ik dat record eens eventjes proberen te gaan verbreken. Nou dat was het dan al wel weer.

Liefs,
Roos

Volg je me via Bloglovin?

http://www.bloglovin.com/blog/14559575/?claim=rbzgffw5sag”>Follow