Al half zeven geweest en ik wou nog foto’s maken. De zon ging al langzaam onder maar ik was eigenwijs en schoof mijn huiswerk aan de kant en pakte mijn Pentax er bij. Mijn camera mooi op de vensterbank en een gouden gloed die door het raam naar binnenviel ging ik aan de slag. Na dat de eerste sessie volledig was mislukt, lees alle foto’s waren niet scherp, ging ik weer vrolijk verder nadat dit uiteindelijk het resultaat geworden is.


Vandaag wil ik het niet hebben over het gouden licht dat door het raam heen kwam kijken. Vandaag wil ik het hebben over Utrecht. We zijn nu al een poos bezig met de Meeting en het begint steeds dichterbij te komen en ik begin er steeds meer zin in te krijgen, ook al merk ik ook dat ik steeds een beetje zenuwachtiger word. Nu wouden we dus in Utrecht gaan meeten, maar waar moeten we heen? Ik heb al een paar leuke dingetjes hier op een rijtje gezet maar als jij nog iets weet? Laat het dan gerust even achter en dan kunnen we even kijken.

1. Polette,
De meeste kennen denk ik de webshop van Polette wel. Sinds kort hebben ze nu ook een filiaal in Utrecht zitten. Ik ben echt helemaal weg van hun brillen en dan in het speciaal het Dean model. Bij Polette hebben ze ook de zo gehete E-polette, brillen voor blauw licht van smartphones en computerschermen en zo. Ik zou daarom ook zo graag de E-Dean hebben maar hij kost best wat dus ik ga hem denk ik op z’n minst even passen

2. Le:en,
Lijkt me nou echt een hele fotogenieke plek het is echt ene industrieel gebouw en is ook een beetje zo ingericht, net alsof alles regelrecht van Pinterest en Tumblr af komt. Het is een Vietnamese zaak, maar volgens mij wel een beetje prijzig, dat is dan weer jammer voor iemand die van zijn zakgeld moet leven.

3. Gys,
Nu ik toch ook al een ander eettentje heb genoemd wou ik Gys er ook nog even tussen zetten. Dit is ook al zo’n tof ingericht gebouwtje, van wat ik op foto’s heb gezien. Perfect dus voor ons als bloggers die waarschijnlijk ook allemaal onze camera in de aanslag hebben. Gys is eigenlijk gewoon een zaakje waar je lekker kunt lunchen en dat dan ook nog eens in style, wat wil je nog meer? Voor iedereen die net als mij geen bakken met geld verdient, Gys is absoluut niet heel erg duur.

4. Hortus,
Het lijkt mij echt heel erg leuk om hier foto’s te gaan maken. Eén klein probleem ik weet niet precies waar het is maar ik dacht dus dat dat best een eind lopen was vanaf het centrum. Iemand die mij kan helpen? Voor degene die niet weten wat de Hortus is, een soort van Tuincentrum-achtig iets perfect om leuke foto te maken.

5. Sla,
Ja zoals je al had verwacht vind je hier salades maar ook nog wel meer andere gezonde, pure dingen. Je vind hier bijvoorbeeld ook smoothies en soepen. Het is in ieder geval een heel mooi gebouw van binnen (van wat ik dus ook weer op foto’s gezien heb).

Dus als jij nu nog wat leuke ideetjes hebt wat perfect zou zijn voor onze meeting? Laat dat dan eventjes weten in een reactie of stuur me anders een mailtje. Wat vind je trouwens van de foto’s? Moet je je eens voorstellen dat ik ze nog om half 7 heb gemaakt terwijl het dan al vaak echt wel donker is.

Liefs,
Roos