Beetje chagrijnig, beetje zenuwachtig zat ik in de auto. We waren veel te laat vertrokken en het bleek ook nog eens 10 minuten langer rijden zijn als wat ik dacht. Een halfuur later (niks overdreven) kwam ik aan bij de piano. Wat moest ik ooit zeggen of doen? Na een iets wat ongemakkelijke begroeting (ik was gewoon zo zenuwachtig dat ik niet wist wat ik zeggen moest) gingen we de stad in. Al snel was het ijs gebroken en hebben we heel wat afgekletst.

Vandaag geen hele bijzonder mooie foto’s die we gemaakt hebben maar gewoon wat “sfeerfoto’s” om je een idee te geven waar en wat we nu precies gedaan hebben. En die andere foto’s die komen vast heel snel nog wel een keertje.

We besloten al snel om te gaan lunchen bij de Hema, ik bedoel goedkoop en lekker, Hema! Om half 12 liepen wij daar naar binnen. Eigenlijk iedereen had al weer trek ik had alleen deze ochtend best wel goed ontbeten dus pakte alleen een muffin (met banaan en chocolade, erg lekker!) en een smoothie. Eva wou graag een bord pasta maar die kwam pas 20 minuten later… Uiteindelijk gingen Anna en Angela vast een plekje zoeken en wij bestelde onze lunch. Eva en ik hadden het bij elkaar op een dienblad gezet maar dat kon echt niet volgens de kassamevrouw, ze was nogal bot. Uiteindelijk hebben we heerlijk gegeten en over allerlei dingetjes gekletst.

Degene die je hier boven ziet is Eva  van Weheartpolish . Haar nieuwe camera was nog steeds niet binnen dus ze leenden die van ons eventjes.

Degene die je hierboven ziet is dus Anna van Brandnewday . Met haar super fancy lens en perfecte poses was zei toch wel de meest hipster blogger van onze groep. Gewoon al haar foto’s zijn echt heel erg gaaf geworden maar zei maakt de foto’s ook nog eens heel tof. In tegenstelling tot mij, ik sta er echt bij met een krom ruggetje en een mislukte knipoog (ik kan niet knipogen ja, die mensen bestaan).

Toen we de eerste set foto’s klaar hadden en alles aan het bekijken waren kwam de man die 5 minuten eerder ook al langs kwam weer terug wandelen. Hij vroeg ons of we nog figuranten nodig hadden. Met een gekke bek zeiden Anna en ik tegelijk dat als hij dat wou we eventjes op de trap mocht poseren. Eva als echte professional maakte wat foto’s van hem, te grappig toch?!

Dan hebben we ook nog Angela zei blogt op Inspiregirll . Angela en ik bedachten op het zzelfde moment eventjes een foto van elkaar te maken, dit krijg je dan als resultaat.

Ik zei toch dat ik een beetje vaag foto’s maak met een raar gezichtje en een kromme rug…

Ja, het was echt heel gezellig. We hebben misschien wel driekwartier of een halfuur in een winkeltje gestaan waar jezelf sieraden kon maken. Maar toen we er eindelijk achter waren wat we wouden was dat er niet en leek het ze ook niet zo fijn als wij het gingen passen. Vandaar dat we toen maar weer gegaan zijn en een mooi plekje zijn wezen zoeken voor onze foto’s. Het liefst niet te druk natuurlijk, anders staat iedereen je aan te gapen. Dat werd dus hier naast het grachtje op een paar wekboten na (de st(r)oomboot) met mensen die het nogal grappig vonden om naar mij “lachen!” te roepen terwijl ik daar voor de camera stond te poseren, no shame. Ja, het was heel erg geslaagd en gezellig!

Liefs,
Roos