De afgelopen week kreeg ik een aantal hele leuke reacties op Instagram. Maar waarom dat opeens? Nou dat zal ik eens laten zien in dit artikel. Bij deze introduceer ik een nieuw concept op Soitsrose.nl , I Coppied. En wat dat dan inhoud dat zal ik je eens gaan vertellen.

Je hebt vast wel eens een video op YouTube voorbij zien komen met een titel zoals I coppied … Instagram for a week. Nou dat idee heb ik nu dus ook gebruikt maar dan voor op mijn blog! De afgelopen week heb ik de Instagram feed van @BrandonWoelfel eens goed gestalkd. Ik had een aantal foto’s opgeslagen en heb er daar uiteindelijk 7 van uit gekozen.

Foto 1

Maar even eerlijk, dit was nog zoo lastig om te maken! Doordat ik niet heel veel ruimte had, het nogal donker was en mijn model (m’n zusje) nogal lang haar heeft was dit echt een lastige. Gelukkig heb ik sinds kort Photoshop. Doordat ik veel verschillende shots had genomen kon ik uiteindelijk een aantal foto’s met elkaar combineren om zo uiteindelijk bij deze foto uit te komen. Verder is hij toch nog wel goed gelukt.

Foto 2

Voor deze foto kwam de bril van ZeroUV toch nog eens van pas! Ook voor deze foto heb ik mijn zusje weer van haar kamer geplukt en haar voor een muur vol lampjes gezet. “Steek je tong maar uit!”

Foto 3

“Kom op Ilse even het dak op,” riep ik naar beneden, en ja hoor daar kwam ze aan. Ook al kreeg ze ijskoude voetjes bleef ze even voor mij op het dak staan. En ook weer bij deze foto kon ik mijn leuke nep-bril weer eens gebruiken.

Foto 4

Brandon heeft een hele coole maan lamp, helaas heb ik die niet. Maar dankzij mijn Adobe pakketje met Photoshop heb ik het toch nog voor elkaar kunnen krijgen.

Foto 5

Dit lijkt een makkelijke maar kom maar eens aan zo’n leuk kroontje. Ik kon dus lekker aan het DIY-en. Met stevig papier, aluminium folie, een witte stift en wat tijd kan je zo een leuk kroontje in elkaar zetten. Hij is wel iets minder leuk als het kroontje van Brandon vind ik zelf maar hij kan er best mee door.

Foto 6

Op Pinterest had ik al wel eens foto’s voorbij zien komen waar werd uitgelegd hoe je bokeh hartjes in je foto kreeg. Nu ik de foto van hierboven bij Brandon tegen kwam moest ik dat ook gewoon proberen! Dit is denk ik ook mijn favoriete foto van de hele serie.

Foto 7

Dit is ook gewoon weer een echte Brandon Woelfel foto door de fairylights. Deze foto was gelukkig niet heel lastig om te maken maar is wel mooi geworden.

Als jullie het leuk vinden dan komt er binnenkort ook nog een soort Behind The Scenes. Daarin kan ik dan ook alle onbewerkte foto’s laten zien en een beetje uitleggen hoe ik het gedaan heb.

Nu wil ik nog wel even duidelijk zeggen dat alle credits naar Brandon Woelfel gaan. Ik heb zijn Instagram ‘nageaapt’, de ideeën komen dus niet van mij.

Had jij iets in de gaten op mijn Instagram? Of volgde je mij nog niet? Dan zou ik maar als de wiederweerga  naar @so_its_rose gaan en eventjes op dat knopje met volgen drukken!

Bevalt dit eerste artikeltje met vernieuwende content ook wel een beetje? Ik zit er ook over na te denken om de lay-out misschien ook weer een beetje om te gooien. Maar daar ben ik nog niet helemaal zeker van omdat ik deze opzet ook nog steeds wel erg mooi vindt.

Liefs,

Roos