Na een paar daagjes allerlei sfeershots te hebben genomen + nog een paar daagjes lekker wezen editen is hij nu eindelijk klaar. De Intro van ons bakproject is nu helemaal klaar! Ik ben heel benieuwd wat jullie er van gaan vinden en wij zijn al heel enthousiast.

Het idee is dat we komende herfstvakantie vast wat recepten gaan uitproberen en dat de week daarna de eerste post online gaat komen. Maar ik beloof nog niks ik hoop dat we dat gaan redden. Even om verwarring te voorkomen, ik ga niet bij elke post een video maken dit is gewoon alleen een intro. Als ik nu al zie hoeveel tijd dit heeft gekost ga ik dat niet aanhalen, ik moet (helaas) ook nog gewoon naar school laten we maar zeggen.

We hebben al allerlei recepten verzameld maar misschien heb jij nog een speciaal receptje waar van je denkt dat we die ook nog eens echt moeten uitproberen. Laat dat dan even weten want wij zijn heel benieuwd.

En bekijk ook eventjes deze video, gewoon omdat ik er zo lang mee bezig ben geworden en hij is
echt heel erg leuk (en grappig) geworden. Hier op het miniatuurtje lijkt het echte bagger kwaliteit maar het valt mee als je hem start.

Nu heb ik echt zin gekregen om gelijk weer aan de slag te gaan maar eerst nog eventjes een dagje naar school om daarna lekker vakantie te kunnen gaan vieren. Ook al is het maar voor een weekje ik heb er wel zin in. Wat zijn jou plannen voor deze vakantie allemaal?

Liefs,
Roos