Dit is dan al weer nummertje drie van mijn Ibiza Diaries. Helaas moet ik hierbij dan ook mededelen dat dit de laatste is… Maar wees niet bang! Hierna kom ik weer terug met nieuwe artikeltjes! Ik ben klaar met mijn toets-week dus school wordt nu uit mijn geheugen gewist en maakt plaats voor So it’s Rose.

Let’s Start…

We vertrokken al op tijd vanaf ons hotel naar de ferry. We zaten nog geen uur op de ferry voordat we aankwamen op, Formentera! Als je dit eiland niet kent dan moet je echt even gaan googlen want het is erg mooi!

Zodra we op Formentera aankwamen stond er een tourbus op ons te wachten om ons die dag mee te nemen. De bus nam ons mee naar het ‘dorpje’ , er waren haast geen winkeltjes te vinden maar het zag er in ieder geval wel heel schattig uit. Ook hadden we een halfuurtje de tijd bij een heel mooi punt waarvandaan je over het eiland kon uitkijken (de middelste foto).

Er vlogen ook heel veel meeuwen overal. Ik vind meeuwen er altijd zo leuk uitzien, ze hebben echt zo’n badass uitstraling (en dat zijn ze stiekem ook wel een beetje).

formentera strand ibiza op formentera

Natuurlijk kregen we ook nog even de kans om op het strand te genieten. Ze zeggen dat het water op Formentera een stuk blauwer is dan bij Ibiza zelf. of dat nu echt waar is dat weet ik niet maar mooi was het zeker! Wel zaten er overal kwallen in het water, wat toch een beetje vies is.

Weer terug op Ibiza ploften we neer op het strand om nog even na te genieten. Iets verder op was een pizzeria dus, vanzelfsprekend, haalden we hier ons avondeten om vervolgens heerlijk op het strand op te eten.

We hadden zelfs gezelschap! Er was een meneer met een metaaldetector op zoek naar een sleutel. Volgens mij heeft hij die alleen niet gevonden.

Last day…

De laatste volle dag hebben we besteed aan het wat verder verkennen van Ibiza. In de ochtend liepen we een stuk langs het strand en terug door allerlei straatjes. We zagen mooie huisjes, salamanders  en dansers. De salamanders zijn echt een soort symbool voor Ibiza en Formentera geworden, je vindt ze heel veel terug op souvenirs. Dat is ook helemaal niet zo raar want je ziet ze echt heel veel daar! Toen we bijna bij het hotel terug waren stonden we op een plekje waar we misschien wel 6 verschillende salamanders zagen.

In de middag gingen we naar het fort/kasteel van Ibiza stad boven op de heuvel. De kanonnen stonden er nog. De trappen waren niet helemaal ideaal maar het uitzicht was wel erg mooi!

ibiza swimsuit

Ibiza was prachtig en ik heb er echt van genoten! Als ik al deze foto’s dan weer terug zie krijg ik echt de neiging om naar Schiphol te rennen (dan ben ik nog wel even bezig..) en terug te vliegen. Dat gaat niet gebeuren maar gelukkig heb ik wel bijna vakantie wat betekend dat ik weer lekker kan gaan fotograferen. Ik ben van plan om dit jaar weer een tienertour kaartje te kopen en in verschillende steden in Nederland coole plaatjes te gaan schieten. Iemand nog tips, waar moet ik echt heen gaan?

Check ook even mijn Instagram. Afeglopen tijd heb ik er weer wat volgers bij gekregen en ik heb nu 1000 volgers (klinkt toch wel stoer, hihi). Ook ben ik me een beetje in die nieuwe update met IGTV gaan verdiepen en er staat al een video op mijn kanaal. Dus check die ook zeker even! @so_its_rose

Ibiza Diaries 1 en 2

Roos