Ibiza. Waar denk je dan aan? Waarschijnlijk plopt er nu ergens in je hoofd een beeld op van dansende mensen met heel veel bier. Precies een maand geleden was ik in Ibiza, het was nog geen hoogseizoen en ik heb ontdekt dat er veel meer op het eiland is te beleven. Natuurlijk heb ik ook weer wat foto’s gemaakt, want ja ik ben Roos. Dus de komende tijd zullen er nog 2 à 3 artikeltjes online komen.

palm bomen

Voor nu begin ik met de eerste 2 dagen. We hadden niet de beste tijd uitgekozen qua weer helaas. In Nederland was het zo’n 27 graden en bij ons schommelde het rond de 20 graden. Dat mocht de pret uiteraard niet drukken.

We liepen een stukje over de boulevard en vonden iemand boven in de boom. Terwijl de zon op dat moment toch best wel hard aan het branden was zat er iemand boven in een palmboom te kappen. Het was zo’n vreemd gezicht daar zo aan die boulevard. Maar ook die palmboom was gewoon weer toe aan een nieuw fris kapsel. En het stond hem goed!

scooters op ibiza

scooters

De tweede dag hebben we een aantal scooters gehuurd om Ibiza alvast te verkennen. Het doel was om boven op een berg te komen. Helaas was dat iets moeilijker gedaan dan gezegd. We hebben heel wat rondjes gereden en het leek wel alsof we bij een gevangenis uitkwamen opeens. Toch zijn we uiteindelijk op een heel mooi punt aangekomen waar we mooi konden uitkijken over de stad.

Deze dag was het echt best wel bewolkt maar dat was eigenlijk helemaal niet zo heel erg. We zaten gewoon met een dun jasje op de scooter en konden zo in ieder geval Ibiza ontdekken. Als het 30 graden was geweest hadden we dat niet hoeven doen, veel te warm.

We kwamen ook een heel mooi klif tegen. We stonden er boven op en keken meters naar beneden en het water was helder blauw. Opeens kwam er ook nog een grote plank voorbij ( even de naam kwijt het is een soort surfplank) en dat zag er zo grappig uit. Het was daar beneden helemaal stil en ook daar boven op liepen haast geen mensen. En opeens kwam dat surfbord daar langs.

ibiza selfie

Ja en om dit artikeltje af te sluiten nog een fotootje van mij. Niet mijn beste foto maar wel een leuk vakantie kiekje. Hier scheen de zon wel eventjes en dat zorgde toch weer voor een leuke zomerse foto. Helaas ben ik deze vakantie mijn zonnebril verloren vandaar dat je mij waarschijnlijk veel met een pet op ga zien…

Ben jij nog op vakantie of ga je juist komende vakantie weg? Of misschien ben je wel gewoon lekker thuis en geniet je hier van het weer. Want, man o man wat is het lekker weer zeg! Ik had gehoopt dat er een tropenrooster in zou zitten deze week, maar helaas. We moeten gewoon met ons bakkende lichaam aan een tafeltje gaan zitten en formules 6 keer over lezen voordat het eindelijk onze hersens binnen komt. Ik kies denk ik toch voor het tropenrooster en heel vele foto’s maken!

Liefs,

Roos