Zaterdag vertelde ik al op eluamakamaka.blogspot.nl dat ik weer eens een fotosessie had gehouden bij mijn opa en oma. Deze keer niet op de standaard plekjes vlakbij het huis, nee we gingen naar Het Gat zoals het bosje daar ook wel genoemd word. Het zonnetje scheen heerlijk en we hadden echt het gevoel alsof het lente was. We deden dan ook lekker gek wat op de sommige foto’s te zien is die foto’s kun je op eluamakamaka.blogspot.nl vinden.
Je kunt goed zien dat het zonnetje lekker scheen ook al was er wel een fris windje. Het was dan o wel jammer dat ik ergens halverwege al met mijn linkervoet in een moerassig smal en ondiep riviertje stapte waardoor mijn blauwe NIKE vies was en mijn zwarte sok nat. Maar zo snel geef ik niet op en ben dus vrolijk door gestampt terwijl ik al mijn Yoopige zusjes achterna schreeuwde eventjes stil te staan en op mij te wachten.

 

Ik zal jullie een plezier doen en vandaag niet zoveel onzin vertellen maar gewoon de foto’s hier dumpen. Laat je inspireren, amuseren en Lentieweren (ander woord voor het lente gevoel laten aanwakkeren). Want het is vandaag, of gister officieel Lente en is die ellendige winter eindelijk afgelopen. Het is ook al bijna Paasweekend waardoor ik aankomende vrijdag en maandag ook vrij ben en waarschijnlijk weer op stap ga richting Arnhem om daar de Primark te plunderen.

 
 
Sorry het spijt me ik hou me niet helemaal aan mijn afspraak geen onzin hier neer te zetten. Ik wou namelijk ook nog even mededelen dat ik vandaag een ander filter gebruik dan normaal vandaag paste Redscale er een stuk beter bij dan Porta. Het geeft gewoon een wat warmer en analoge-achtiger affect wat prima bij de kleuren van he bos(je) past. Ook ben ik helemaal weg van dit zwart-witte effect, hij is gewoon heel mysterieus. Vooral bij de foto hierboven samen met mijn zusje vind ik hem heel tof.
 

 

Ik ben zo toe aan wat mooier weer want waarschijnlijk gaat het hier de hele week weer regenen. En dat terwijl het lente is! Niet te geloven toch, het is gewoon onacceptabel. Als we naar de primark gaan ben ik ook van plan om een bikini te kopen (bikini’s van de Primark zijn gewoon leuk en ook nog eens goedkoop ik heb er nog een van vorig jaar en die is nog steeds hartikke oké maar). Nu heb ik alleen eventjes jullie raad nodig welke is leuker? Deze? of Deze?  en dan wil ik ook nog graag een hoedje als Deze zou passen, wat zeggen jullie?

 

Trots ben ik eigenlijk best wel een beetje eigenlijk op deze foto’s. Ook al zitten er echt een paar tussen die te erg zijn om te delen op het World Wide Web. Nu kijk ik al uit naar het paasweekend en dat terwijl het nog maar dinsdag is.

Liefs,
Roos

Welke bikini zal ik kopen of heb jij nog ergens een leuke gezien?