Vandaag, 2e kerstdag, lekker veel eten en heel veel gezelligheid. Ik wou gewoon iedereen eventjes een fijne kerst wensen en alvast een fijn nieuw jaar. Ik ga mijn schema een beetje omgooien, eigenlijk gewoon helemaal schrappen. Stiekem ben ik eigenlijk een beetje bang dat ik het dan heel vaak vergeet of gewoon die stap niet maak om foto’s te gaan maken of om te gaan schrijven. We gaan het zien als het niet werkt kap ik er gewoon weer mee.

Ook wou ik weer even zeggen dat ik al best een aantal aanmeldingen heb maar het zou zo leuk zijn als er nog meer mensen meedoen! Dus geef jezelf gewoon lekker op, of je nou in je hele leven alleen nog maar selfies en vakantiefoto’s gemaakt heb, doe gewoon leuk mee. Je kunt je opgeven door op het knopje hier boven aan mijn blogje te klikken.

Liefs,
Roos
(Nog heel veel kerstknuffels en kusjes.)