Foto’s maken, het is één van mijn favoriete bezigheden geworden sinds dat ik blog. Op Instagram kan ik dan ook helemaal mijn hart ophalen en plaats daar bijna elke dag wel een fotootje. Zoals de pizza die ik die dag had gegeten )die was trouwens echt heerlijk!) of de nieuwe zonnebril die ik had binnengekregen. De meeste bloggers onder ons kennen het vast wel, alles moet worden vastgelegd. En wat vaak net zo leuk is, is vaak het bewerken van dei foto’s.

Sinds kort is VSCO helemaal veranderd en wat mij betreft niet echt heel erg positief. Het is minder overzichtelijk en strak. Qua bewerken zelf is het gewoon nog prima voor de rest maar dat is toch wel ene klein minpuntje. Meestal gebruik ik het filter A6 heel lichtjes en verander het licht een beetje zodat de foto weer bij mijn nieuwe feed past.

1. Pizza, mijn zusje is gisteren 11 geworden en mocht kiezen wat we gingen eten. Ze koos voor pizza wat ik uiteraard helemaal geen probleem vond. Ik ben trouwens voor de Salami variant gegaan.
2. Deze leuke lipstick heb ik ongeveer een weekje geleden al gehaald maar nog niet veel gedragen. Hij is heel subtiel maar wel heel mooi al zeg ik het zelf. Het is nummertje 07 van de Velvet Matt van Etos.
3. Ik kwam erachter dat ik nog nooit mijn camera aan jullie had laten zien. Het is een Fujifilm die je misschien ook wel van de Poloroid camera’s kent. Dit is de Finepix S5600.

4. Kijk dan hoe cute deze neppe cactus van de Xenos is! Deze heb ik voor de verjaardag van mijn zusje gegeven maar ik moest hem toch eerst echt eventjes aan jullie laten zien.
5. Mijn zelfgemaakte bloemenkrans die ik nu al bijna ene jaar heb lag zo lief naar me te glimlachen alsof hij gewoon vroeg om eventjes op de foto te mogen (ik heb hem nog net geen handtekening gegeven).
6. En mijn mooie zonnebril die ik voor de schuur van mijn opa en oma in het zonnetje even heb gefotografeerd.

7. Spiegelselfie moet kunnen toch? Ik vond het wel een mooi plaatje ene nostalgisch telefoon hoesje (serieus deze wil je niet van dichtbij zien) en mooie witte tegeltjes op de achtergrond.
8. Deze veren verkoop ik op Marktplaats en vond het ook wel een mooi plaatje dus heb even met mijn vriendjes geposeerd.
9. Samen met mijn jongste zusje deed ik Just Dance en zei moest opeens naar de wc waardoor het mij wel een leuk idee leek even een foto te maken, en zie hier het resultaat…

Vanmiddag was ik echt bloedje chagrijnig. Eerst kon ik nog een heel verslag over het boek Oorlogswinter voor Nederlands maken waarin we een recensie moesten schrijven, een nieuwe omslag ontwerpen, betekenis van lastige woorden,  een interview met de schrijver verzinnen en een stuk of 30 vragen beantwoorden. Zoals je misschien al wel snapt word je humeur daar niet vele beter van en al helemaal als die vrouw je beloofd had je geen cijfers meer zouden krijgen. Dan wil je na het leren en verslag maken aan je blog gaan spaced je computer hem. Fijn dan maar weer. Ik dat *piep* ding een paar keer aan en afsluiten maar nee hoor geen enkele reactie. Uiteindelijk hebben we wat in de kast moeten blazen en doet hij het nu eindelijk. Ik ben daarom ook heel leuk nu om 10 uur dit nog aan het typen terwijl ik eigenlijk al lang in bad hoor te zitten of met een lekkere kop warme thee op de bank. Ach ja, we hebben bijna vakantie nog 2 weekjes en ik heb vakantie. En, en, en over 1 week kan ik met mijn Summer Goals beginnen!

Liefs,
Roos