Als je mij de afgelopen tijd een beetje volgt heb je misschien wel meegekregen dat ik bezig ben met een playlist. Hoogstwaarschijnlijk heb jij ook een playlist ergens op Spotify staan maar deze is iets anders als dat standaard lijstje met leuke muziekje. Hier gooi ik elke dag een nummer in, een nummer dat zomaar in mij op komt of wat te maken heeft met de dag zelf. Nu er al weer bijna een maand voorbij is wou ik de eerste 31 nummers vast delen.

De eerste paar nummers kwamen eigenlijk gewoon uit een oude playlist die ik had. Nu ben ik wel echt steeds meer bezig met wat ‘bijzondere’ nummers uit te zoeken. Zo krijg je toch wel een iets specialere lijst straks aan het einde.

 Zoals je ziet staat er op nummer 7 Snow in California. De dag dat ik die er bij in zetten sneeuwden het namelijk! Zo onthoud ik altijd dat er op de 7e van Januari sneeuw lag.

 
 
Op nummer 25 I don’t wanna live forever dankzij mijn fietsmaatje. Die er nogal een eigenaardige versie op maakte waarin mijn naam voorkwam. Je wilt niet weten wat wij zoal niet doen op de fiets…
 
 
Ook Shape of you van Ed Sherran staat er tussen op nummer 26. Niet dat ik nu gelijk wil zeggen dat ik het een heel gaaf nummer vindt. Maar ik vond het wel een beetje vreemd, niet echt zijn gewoonlijke stijl qua muziek, of heb ik dat heel erg verkeerd?
 
Er staat nog een best wel nieuwe song bij van Martin Garrix en Dua Lippa, Scared to be lonely. Deze twee had ik eigenlijk nog niet zo snel bij elkaar verwacht maar toen ik het voorbij zag komen voegde ik hem toch even snel bij de playlist. Zelfs nog voordat ik hem beluisterd had!
 
Ik denk dat je Home van Dotan vast al wel eens gehoord hebt. Gewoon omdat het een Nederlandse zanger is en die het niet eens zo slecht doet! Pas zaten we in de auto en hoorde ik het voorbij komen. gelijk moest ik denken aan MH17, dat vliegtuig. Dit is in die tijd zo vaak gedraaid op de radio en het doet me gelijk denken aan alle mensen die nog steeds geen antwoorden hebben, verschrikkelijk!
 
 
De laatste waar ik het over wil hebben is nummertje 30, Someone like you van Boyce Avenue. Voor school moeten we in een groepje een liedje coveren met muziek. Ik ben gewoon nogal amuzikaal, hartstikke leuk om met een liedje mee te blèren maar echt professioneel zal het allemaal nooit worden. Ook fatsoenlijk met een keyboard overweg kunnen is niet voor mij weg gelegd. Het enige was misschien nog overblijft is de triangel ook al zal ik zelfs daar een potje van maken aangezien ik niet echt een ritme gevoel heb.
Terug naar Boyce Avenue, zij maken dus echt hele gave covers die niet eens zo heel erg ingewikkeld zijn. Vandaar dus dat dit nummer hier beland is. We hebben nog geen nummer gekozen dus als jij nog een redelijk simpel maar wel mooi liedje weet laat het dan even weten!
 
Misschien dat ik wel elke keer aan het eind van de maand zo’n overzichtje geef als het jullie ook een beetje bevalt. Dat was het dan alweer, de schoenen van mijn zusje allemaal weer genoeg bewonderd?
 
Liefs,
Roos