Vandaag ben ik 15. Sinds 00:00 mag ik mijzelf jarig noemen. Nog precies 365 dagen is mijn leeftijd 15. Ik merk helaas niet zo veel. Nog steeds ben ik klein en er zijn vannacht zeker geen centimeters bijgekomen. Verder voel ik me ook gewoon nog net zoals gisteren alleen is het wel heel gezellig thuis. Ondanks alle regen wordt dit echt een hele leuke dag vol gezelligheid. Verder kan je in dit artikel mijn 15 favorieten van dit moment vinden.

1. Tienertoer
Hier komt binnenkort een keer een artikel over als alles goed gaat. Ik heb deze week namelijk erg veel tijd in de trein doorgebracht en het was zoo leuk!

2. Bril
Ik heb een echte nep bril dames en heren, ja je leest het goed een echte nep bril. Van ZeroUV mocht ik een aantal brillen uitzoeken en daar zat ook mijn nep brilletje bij. Ik ben er echt zo blij mee! Ook hier zal je binnenkort vast meer over zien.

3. 50 mm Lens
Deze heb ik nu een tijdje en ik ben er zo blij mee! Alle foto’s uit deze post zijn gemakt met die lens en kijk hoe tof ze zijn geworden!

4. 3/4 Photographers shoot 1 model
Deze video’s zijn dus echt GE-WEL-DIG. Toevallig ben ik er terwijl ik dit aan het typen ben ook eentje aan het kijken. Mijn favoriet is sowieso één van Jessica Kobeissi. Als je ook maar een beetje va fotografie houd dan moet je dat zeker kijken. En ook al ben je er niet zo geïnteresseerd in dan nog is het gewoon een hele leuke video om naar te kijken!

5. Sick Of Being Told
De nieuwe single van Grace vanderWaal is echt awesome en je moet hem echt gaan luisteren!

 

6. Twizzle
Dankzij al dat treinen deze week heb ik ook meer dan één twizzle op (2 om precies te zijn, haha). Als je niet weet wat een Twizzle is dan zal ik dat eens uitleggen. Het is gewoon softijs en daar mag je zelf een aantal toppings bij kiezen, zoals fruit, chocolade of marshmallows. Je kunt ze halen bij de Jamin.

7. Say Yes To The Dress
Als er eens niks bijzonders op de tv is en ik mij gewoon heel erg verveel dan zet ik Say Yes To The Dress nog wel eens aan. Heerlijk vind ik dat om te kijken!

8. Flared Legging
Ik heb een echt serieus heerlijk zittende flared legging in mijn bezit en ik ben er zo blij mee. Je hebt een item wat bijna niemand heeft en het is ook nog eens super tof!

9. Highlights
Ik heb nu al een hele tijd highlights in mijn haren en ik ben het nog steeds niet zat. Mijn haar word al zo donker en dat heb ik liever eigenlijk niet. Vandaar dat ik dit dus ideaal vind!

10. La Myrthille
De blog van Myrthe is echt zo gaaf! Myrthe is echt een genie met een waanzinnig creatief brein. Elke keer wanneer er een nieuw artikel online komt is het weer een feestje.

11. Fotoboek
Van Fotofabriek mocht ik een fotoboek maken en dat vond ik wel zo tof dat ik een heel mooi boek van onze vakantie in Frankrijk heb gemaakt. In de laatste post van The France Diaries (part 1, 2, 3, 4) zal ik dat fotoboek uitgebreid laten zien, want o hij is zoo tof!

12. Thoughtcatalog
Dit is een account op Instagram en het is echt enorm inspirerend. je vind hier de mooiste foto’s en video’s met echt een topkwaliteit.

13. NSMBL Agenda
Hier heb ik al eerder een heel artikel aan geweid. Dat artikel kan je HIER vinden.

14. Fetching_Tigerss
Nog zo’n fantastisch instagram account die volgens mij iedereen al wel volg. Doe je dit niet dna zou ik dat nog maar eens snel doen!

15. Mijn Familie
Die mag ik absoluut niet vergeten. 💗💗

Op naar de 16!

Liefs,
Roos