En dan kan ik nu eindelijk dat lang verwachte geheimpje verklappen, ook al heeft niemand hier daadwerkelijk op gewacht. Gisteren had ik namelijk een bruiloft, en wat voor één. Het was onwijs gezellig en het heeft me een dagje minder school opgeleverd wat natuurlijk ook niet zo’n ramp is. De oppas van mij en mijn 2 zusjes is gisteren getouwd en heeft ons als dag gasten meegenomen. Vroeger, dat is ook echt zo onwijs lang geleden * kuch kuch* zei ze dat wij bruidsmeisjes mochten zijn las ze zou trouwen, daar zijn we nu toch wel ietsje pietsje te groot voor dus mochten we gewoon mee.
De foto van deze 3e post in 100 Weeks of Hapiness is de foto die je net ook al boven aan zag staan. De foto is genomen door mijn lieftallige zusje terwijl ik in de kappersstoel zat waar mijn haar werd gekruld, en mijn oren. Het effect dat je mijn haar op de voorgrond ziet en mijn hoofd in de spiegel vind ik echt onwijs mooi, daarom is dit dan ook de uiteindelijke foto geworden.

 
 

Nadat we allemaal gekapt waren zijn we nog eventjes langs huis gegaan, ik was mijn ring namelijk vergeten en ik wou die toch nog wel eventjes om. Daarna ging het toch echt allemaal gebeuren terwijl we binnen zaten te wachten op het bruidspaar heb ik nog wat plaatjes geschoten. Tot er werd geroepen dat het bruispaar elk moment kon aankomen. De bruid zag er prachtig uit net als de bruidegom, ze pasten helemaal bij de dresscode, Bond en Blauw . Even later kregen we allemaal een blauwe ballon met helium in onze handen gedrukt om hem allemaal tegelijk op te laten.
 

Hier moest ik toch ook eventjes wat plaatjes van schieten, mijn zusje al kijkend naar al die blauwe ballonnen. We hebben gisteren echt geluk gehad met het weer want als je het weer van donderdag had gehad was het de hele dag aan het stort regenen maar het weer van vandaag was ok geen pretje geweest, vieze natte sneeuw.
 


 
 
Er zijn die dag nog tig foto´s gemaakt van de ceremonie en dat soort dingen maar dat is allemaal niet zo interessant. Bovendien staan daar ook gewoon mensen op die ik niet zomaar hier op het wilde en woeste internet kan zetten. Daarom heb ik hier nog een paar plaatjes van mijn outfit, soort van dan.
 

 
 
´s Avonds hebben we stamppot op en niet te vergeten een paar overheerlijke toetjes. Ze hadden wel 10 verschillende soorten taarten en ijs. En ik ben nog al van al dat zoetige en heb daar mijn buikje dan ook aardig aan vol gegeten.  Bovendien zag het er heel mooi uit de taarten waren erg mooi opgemaakt en ze hadden er zo´n kleurrijk voortje op staan.
 
 
Dat was dan al weer mijn super spannende geheimpje *gniffel gniffel*. Oké dat valt allemaal wel mee maar het was wel een geweldige dag. Ik ben ontzettend benieuwd naar de foto´s van de fotograaf, wat hij er allemaal van gebakken heeft.
 
Liefs,
Roos
 

Wat was jouw allermooiste moment deze week?