Kerst in de sneeuw

Het heeft me heel wat stress en tijd gekost maar het is nu dan toch echt zo ver. Het einde van de adventskalender is aangebroken. Het is vandaag 26 december, dat betekend dan dus dat eergisteren de adventskalender geëindigd is. Het leek mij daarom een leuk idee om vandaag alle foto´s te laten zien die de kalender net niet gehaald hebben.

kerst weer kerst foto

De foto´s van hierboven zijn absoluut niet mislukt maar ze staken er voor mij toch niet helemaal uit. Maar ik ga ze zeker wel bewaren want er is natuurlijk helemaal niks mis mee. De eerste 1 à 2 weken moest mijn familie er nog aan geloven en waren zij eigenlijk de enige die op de kalender verschenen. Toch had ik in de loop van de maand nog genoeg andere modellen waar ik ook hele toffe foto’s mee gemaakt heb.

Met Tamara heb ik bijvoorbeeld ook nog hele leuke foto’s kunnen maken! Doordat het zo snel donker werd hebben we een beetje moeten haasten maar er zijn echt een aantal hele leuke foto’s. De foto’s van hierboven hebben dan misschien niet de kalender gehaald maar zijn nog steeds heerlijk vrolijk!

Met Dirma heb ik ook nog hele leuke foto’s kunnen maken. De foto’s die op de kalender zin verschenen waren gewoon echt heel tof en deze zijn nog steeds leuk maar zijn lang niet zo vet als die andere.

baby water

De foto van mijn broertje is gewoon lief maar niet heel bijzonder, dat heeft de foto die op de kalender staat veel meer. Toch is dit wel een lieve foto die mijn moeder in zijn plakboek kan plakken of zo.

De foto met de vaas vol water is dan weer totaal geen succes. Het idee was leuk maar de uitwerking was daarentegen een totale ramp. De foto die deze dag online kwam vond ik dan ook niet geweldig.

 kerst smokebomb

Met Francis heb ik echt hele toffe foto’s gemaakt dus daar gaat zeker nog een artikeltje over komen. De foto de op de kalender verscheen was in ieder geval al erg tof . De foto van hierboven is ook mooi alleen is er zo weinig van de rook te zien. En dat vind ik dan zelf toch wel weer een beetje jammer.

Het was een erg leuk project maar ik moet zeggen dat ik blij ben dat het nu klaar is. Het heeft me heel wat moeite gekost om toch weer voor elke dag een foto online te hebben. Het eind resultaat mag er dan wel zijn. De kalender blijft nog tot 15 Januari en gaat dan weer offline. Dus als je de kalender nog aan iemand zou willen showen moet je snel zijn! Op mijn Instagram @so_its_rose zijn ook veel foto’s terug te vinden en zal er ook vast nog wel een keer wat van deze maand online komen.

Nog prettige feestdagen!

Liefs,

Roos