Als je me ook op Insta volgt had je misschien al wel in de gaten dat ik afgelopen Dinsdag in Amsterdam geweest ben. Gezellig een dagje shoppen met mijn moeder stond al langer op de planning en is er nu dan eindleijk van gekomen. Met 3 grote tassen vol kwamen we ‘s avonds thuis + 3 kleine Lush tasjes voor mijn zusjes en een vriendinnetje die de hele dag door fotootjes van ons te zien hadden gekregen.

We zijn onder andere naar de Pull & Bear en de van Haren geweest. De dag was zo voorbij en het was ontzettend gezellig. Na deze grote shopbui ben ik ook weer 2 paar schoenen rijker (oeps) en die laat ik vandaag eventjes zien. Ze zijn allebei zo leuk en er was sale, ook wel een geod esmoes toch?

Paar nummer 1 komt van de Pull & Bear en zijn zo ontzettend stoer en dat voor een niet te hoge prijs. De Pull & Bear is op zich zelf ook al niet ontzettend duur en met sale is het al helemaal leuk shoppen. Zo komen er over een poosje ook vast heel veel outfit foto’s aan die ik dan (hopelijk) met mijn nieuwe camera kan gaan shieten (pentax k50). Deze enkellaarsjes zijn echt een beetje Bohemian/ Indian Style en perfect voor in de winter onder bijvoorbeeld een donkere broek. Eerder had ik echt een hekel aan donkere broeken maar deze vind ik toch echt mooi. Ook de flared jeans begin ik stiekem een beetje leuk te vinden alleen ben ik bang dat ik daar door mijn niet al te lange lengte een beetje een dropje in ga lijken. Wat met deze laarzen absoluut neit het geval is omdat er een klein hakje aan de achterkant verstopt zit (dat maakt ze nog leuker, hihi).

Creepers vind ik al een tijdje leuk en ik heb al eens mijn mobiel onder mijn moeders neus geduwd met een paar creepers. Zij is er gewoon niet helemaal weg van maar ik vind ze zo tof vandaar dat deze nu ook in mijn kast staan te pronken. Klein voordeeltje aan dit weer, je kunt nu niet in je slippers lopen dus moet je maar die nieuwe schoenen aan trekken, niet zo’n straf. Ook met deze schoenen kun je wat valsspelen, door de dikke zool ben je gelijk weer wat centimeters hoger.

Heb jij al schoenen voor komende winter en wat vind je van mijn 2 paar? Dan heb ik nog 1 klein vraagje voor iedereen die eventjes 2 minuutjes de tijd heeft (ik beloof je niet langer dan 2 minuutjes!) Ik heb hier 2 templates waar ik uit moet kiezen maar dat lukt gewoon niet!

Bednk vooral even bij de Marigold template dat er andere tekst komt en waarschijnlijk ook een andere kleur, waarschijnlijk als dat kan en lukt maak ik dan ook de bovenste balk wit maar dat is nog even afwachten of dat dan ook kan. Wat zeggen jullie Monroe of Marigold?

Liefs,
Roos