Een soort van een update over hoe ik deze koude daagjes overwinter. Ik bedoel maar binnen een maand is het van 25 graden opeens naar 10 graden. Maar hé op wat half afgevroren oren en tenen na gaat alles nog prima! Het scheelt dan nog dat ik deze week lang niet elke dag het 1e hoef te beginnen, alle 4e klassen zijn deze week op excursie en dus ook een aantal leraren.

Afgelopen weekend had ik een kinderpartijtje bij een pannenkoekenhuis, speeltuin en kinderboerderij in één. Eerst had ik echt geen zin om te gaan maar ben uiteindelijk wel gegaan en heb mijn camera ook even mee genomen. Uiteindelijk was het hartstikke gezellig en heb ik een heerlijke pannenkoek met spek en kaas (dat is dus echt te lekker!) gegeten en 2 koppen warme chocolademelk + slagroom gedronken. Maar wat misschien nog wel het leukste was het bezoekje aan alle diertjes (en dan bedoel ik vooral de lieve ezeltjes) in de kinderboerderij. Met mijn camera in de aanslag en het heen en weer schakelen van de filmstand nar de TAV stand heb ik die diertjes er allemaal eventjes mooi op gezet. Waarom ik dat allemaal ook gefilmd heb? Ik ben bezig met de intro voor mijn Bakproject (wees niet bang deze ezeltjes komen niet in mijn baksels terecht) maar ik heb gewoon wat leuke shots nodig en kijk wel wat ik wel en niet ga gebruiken

Ik zit nogal veel op de computer thuis en vind het dan wel fijn om een muziekje aan te hebben staan. Op YouTube vind ik het gewoon  nooit zo fijn een playlist aan te zetten en had daarom altijd Songa.nl  aan staan. Maar sinds ik weet niet wanneer ik kwam er vandaag pas achter, hebben ze voor elk nummer dat je af wilt spelen een reclame zitten, ontzettend frustrerend kan ik je vertellen. Na wat binnensmonds gemopper ging ik even googlenen naar Spotify of dat ook op je computer werk, en ja hoor! Dus als nu ben ik een beetje bezig ene playlist te maken daar, dus als je die wilt volgen (of hoe dat dan ook precies werkt ik heb me er nog niet zo in verdiept) kan dat via deze link:


 

En als jij nog ene leuk nummer weet laat dat dan even weten dan kan ik het opzoeken, zoals je al wel aan de lijst kan zien luister ik echt naar van alles.
 
Ook met de winactie gaat het al heel goed! Als je nog mee wilt doen kan dat via deze link . Tot de 16e van Oktober kun je nog deelnemen. Dan ga ik de 3 winnaars kiezen dus zorg dat je je mail / Instagram in de gaten houd die datum.
 
 
Dan ben ik ook nog op zoek naar een gele regenjas en het liefst ook met bij passelijke regenlaarzen. Bij de Hema zijn ze ook wel te vinden maar dat vind ik eigenlijk iets te prijzig ( ja we zijn kieskeurig hoor).  Dus als jij ze nog kwijt moet of als je nog ergens iets waar ik ze goedkoop kan halen/bestellen laat het dan ook eventjes weten!
 
Ik wil ook meer outfitposts gaan maken de komende tijd, gewoon omdat ik dat leuk vind. Dat zijn toch vaak ook de posts bij andere die ik graag lees, naast de posts die gewoon lekker gezellig zijn zoiets als deze maar dan van iemand met zo’n steengoede woordenschat en beetje verstand van grammatica en spelling (help ik ga nooit een voldoende halen voor de NE repetitie van donderdag!)
 
Nu mijn laatste mededeling, ik wil namelijk iets gaan veranderen. Ik post altijd iets op Dinsdag en op Donderdag, dat hou ik nu al zo’n 8 maanden vol maar dat wil ik vanaf nu anders gaan doen. Ik ben ook gewoon best wel druk en een post in elkaar zetten kost nog best wel wat tijd. Zie zo’n kletsverhaaltje als dit kost me niet heel veel moeite maar er moete ook foto’s worden gemaakt en die moeten bewerkt worden. En ik wil ook niet elke keer met zo’n simpele post aankomen en wil soms gewoon eens wat geks doen. Artikels als Be Tumblr of 5 favorietjes kosten gewoon hele veel tijd! Mijn moeder stelde al voor om het in plaats van 2 keer in de week naar 1 keer te brengen maar dat doe ik toch liever niet. Daarom zet ik die 2 dagen nu wat verder uit elkaar. Voortaan post ik een artikel op Maandag en op Donderdag. Dus aankomende donderdag kun je gewoon nog een post verwachten.
 
Liefs,
Roos