Heerlijk een weekend zonder (heel veel) regen zien te vallen. Afgelopen zondag waren we net zoals eigenlijk elke week bij mijn opa en oma op bezoek. Mijn 2 zusjes hadden hun skeelers en ripstik (haha de autocorrectie kent dit woord niet en wil er lipstick van maken) dat is een volgens mij gewoon hetzelfde als een waveboard. Ik zou zelf zeggen als je een board ding hebben wil kies je wel voor een longboard of pennyboard ziet er veel stoerder uit. Een paar van mijn vriendinnen hebben ook een longboard super leuk natuurlijk. Zelf wil ik hem ook wel maar denk niet echt dat dat nou iets voor mij is.

Wat zeggen jullie zal ik er toch wel een kopen voor aankomende zomer? Of kennen jullie heel toevallig iets waar ik een goedkoop maar toch wel van redelijke kwaliteit zo’n ding kopen kan? Genoeg over boards en skeelers weer even over naar wat ik eigenlijk wou beklesten (kruising tussen bespreken en kletsen). Zondag waren we dus bij mijn opa en oma en daar waren mijn kleine nichtje en neefje ook. Hij word trouwens ook al bijna 1 (aankomende zaterdag als ik het goed heb). Toen we naar buiten gingen heb ik snel mijn camera van het aanrecht gegrist en nam hem mee naar buiten. Mijn zusjes waren aan het rollen met mijn nichtje en ik schoot gewoon wat random plaatjes.

Zeg nou zelf, mijn opa en oma hebben best een leuk optrekje om wat mooie plaatjes te kunnen schieten. Ik ben allerlei kanten opgerend en heb gewoon wat dingetjes uitgeprobeerd. Zo had ik ook gehoord dat als je je benen kruislings neerzet je een stuk langer lijkt. En degene die de allereerste post op mijn blog en de over mij pagina ook grondig gelezen hebben weten waarschijnlijk wel dat ik nogal baal dat ik de 1.70 niet halen ga . Maar ik weet niet of het zo veel helpt, zien jullie het verschil een beetje?

Nadat ik weer binnenkwam na een poosje buiten te hebben gelopen en dus koude handen begon te krijgen was het heerlijk warm binnen. Snel kroop ik op het oude vertrouwde plekje pal voor de openhaard. Al snel vroegen ze of ik echt een eigen blog had en hoe dat dan heten. Ik heb het even laten zien en iedereen leek wel enthousiast. Dus ik heb er hopelijk weer wat volgers bij, haha.

Regent het bij jou nu ook zoveel en zo hard en is het weer gewoon ongelofelijk *PIEP* (vul zelf maar in wat daar staat). Ik word er gewoon niet goed van het gaat nu al 2 weken zo, hoe  moeten we dit vol houden tot aan de vakantie (over 2 weken). Gelukkig is er wel een ander dingetje wat me dan toch opvrolijkt in deze donkere dagen (oei wat klinkt dat toch alsof ik het zwaar heb maar met mij hoef je geen medelijden te hebben hoor). Het afgelopen weekend kreeg ik onwijs veel (voor mij is 10 al veel ja) lieve reacties op de laatste 2 posts. Dat zorgt er ook voor dat ik het bloggen steeds leuker ga vinden en er meer plezier in krijg. Net zoals met foto’s maken, dat vond ik altijd al wel leuk maar het was eerst gewoon meer als versiering van de tekst nu doe ik het gewoon echt met plezier in. Als we in de auto zitten en ik wat naar buiten staar bedenk ik bij elk speciaal plekje gelijk een hele fotoreeks in mijn hoofd. Hebben jullie dat soms ook maar komt er nooit wat van terecht.

Liefs,
Roos

Wat doe jij om je met dit weer te vermaken?