Afgelopen zaterdag was het echt stralend weer. Ik kon het dus niet laten om mijn camera er weer eens bij te pakken. Met een pruillipjes liep ik naar mijn zusje en haar vriendin toe om hen te vragen of ze heel toevallig zin hadden om in het bos te gaan picknicken. Jammer genoeg had mijn zusje me gelijk door en zei voor dat ze antwoord gaf dat ik mijn camera thuis moest laten. Uiteindelijk kon ik ze overhalen dat ik gewoon mijn camera mee nam en hun dan hun tablet mee mochten nemen.

Uiteindelijk is het echt een heel erg gezellig middagje geworden in het bos. Snel had ik nog voordat we gingen een oud kleed gepakt en de muizenkeutels er van afgeklopt. Dus we zaten lekker op een kleedje op het zand in het zonnetje, wat wil je nog meer?!

Die twee meiden wouden graag nog even verstoppertje spelen (ik werd gewoon gedwongen anders mocht ik geen foto’s maken, zielige ik). Op een gegeven moment zijn we er mee gekapt omdat ik telkens te ver weg ging en daar dan weer foto’s zat te maken (oké dat gebeurde één potje maar dat doet er even niet toe).

Toen we weer richting de uitgang liepen kwamen we allerlei bloesemboompjes tegen. Het enigste probleem was dat het allemaal zo hoog was, als ik daar bij zou gaan staan dan zag je echt maar 3 bloemetjes. Uiteindelijk vonden we nog een mooi boompje waar een berg takken onder lag waar ik klungelig op klom. Hier stond ik niet echt heel erg stevig maar ik bleef zo goed als mogelijk staan en hield me aan wat kleine takjes vast.

Ik ben echt serieus heel erg blij met deze foto’s! Ook het filter wat ik er bij gevonden heb past hier gewoon echt perfect bij. Het is niet al te overdreven maar geeft wel een lekker warm en zomers gevoel. Wat vinden jullie van mijn haar? Het is nu al weer wat blonder geworden door de zon en (dat had je vast nog niet gezien of zo) ik heb het leuke bandje van de Primark weer in! Mijn nieuwe lay-out is helemaal klaar ik twijfel alleen nog tussen de 2 headers die ik in elkaar geverfd/getekend heb 1 of 2 . Wat vind jij er van, nu staat de 2e op de proefversie van mijn blog.

Eindelijk is het nu ook gewoon vakantie hoe fijn?! Echt heerlijk, beetje jammer alleen dat de helft van de mensen hier uit de buurt nog naar school toe moeten (ook al is dit ‘s ochtends af gaat en ik nog lekker in bed kan liggen echt heerlijk als hun wekker  afgaat en ik dus nog lekker kan blijven liggen). Heerlijk 2 van die vrije weekjes waarin ik heerlijk wat extra leuke posts hier kan gaan posten. En natuurlijk extra veel leuke plaatjes schieten!

Liefs,
Roos