Eindelijk na het 6e uur Wiskunde (wie verzint zoiets?!) ging eindelijk die verlossende bel. De hele klas liep vrolijk de klas uit op naar en weekje zonder huiswerk, zeurende leraren en hoofdpijn bezorgende proefwerken. Gewoon lekker vrij en genieten van het mooie weer (ook al is vandaag waarschijnlijk de enige dag met echt mooi weer). Leuke dingen doen en voor sommige onder ons zelfs een leuk vakantiereisje. Omdat wij dat deze vakantie overslaan leek het mij en goed idee om mijn eigen vakantietrip te organiseren in de achtertuin.
 Eerst waren we van plan om 2 /3 dagen te gaan skiën ergens in Duitsland. Er word alleen zulk hopeloos weer voorspeld dat we daarvan af zien. Ergens was dat natuurlijk wel erg jammer maar nu kon ik in ieder geval wel mee op het Legendarische en Onvergetelijke Voetbalkamp. Natuurlijk ook extra leuke posts posten en lekker veel speciale fotootjes maken. En als 100 Weeks to Hapinnes post leek het me dus een leuk idee om mijn vakantieplannen te delen.

Aankomende vakantie is heus nog niet helemaal volgepropt met allerlei grootse plannen. Maar een paar kleine dingetjes ben ik al wel van plan. En iets wat iedereen denk ik wel kent is dat je aan het eind van de vakantie alsnog alles wel volgepropt heb met spontane ideeën en plannen. Of ben ik echt de enige die dat soort dingen heeft?

 Heb je die verschrikkelijke zwarte rugzak gespot die daar met dat kleine meisje op de foto staat? Nou ik wel en dat voelde ik zeg. Gister en vandaag liep ik met dit afschuwelijke ding rond op school. Gister was nog wel te doen omdat ik maar één paar boeken meehad maar dat was vandaag wel een ander verhaal. Mijn schouders hadden het bijna begeven maar hebben het gered met het idee dat ze bijna vakantie hadden. De Cowboy bag die ik normaal altijd mee naar school neem was kapot, één hengsel was kapot en moest dus naar de tassen maker. Alleen kan ik mijn oude vertrouwde tasje pas volgende week woensdag ophalen! Ik moet dus in de vakantie (terwijl ik er eigenlijk niet ben omdat ik voetbal kamp heb) een half heen en nog weer een half uur terug gaan fietsen om mijn tas op te halen. Heel fijn allemaal dus vooral omdat mijn fiets nu eindelijk gemaakt was en ik dacht van al dat gezeur af te zijn. Maar voor op de foto leek me die tas perfect en heb alle boeken er in gelaten en snel wat foto’s gemaakt.

 Vandaag en ook morgen heb ik een verjaardag en mijn aller eerste wedstrijd van dit seizoen. Ik hoop ontzettend dat we wat punten scoren en gaan winnen. Vooral omdat ik al om kwart over 8 op het veld moet staan om ons klaar te maken voor de wedstrijd die om 9 uur begint. En woensdag ga ik dan dus ook al weer op voetbalkamp met het meidenteam wat een gezellige meiden gekakel beloofd te worden. Voor de rest ga ik ook nog een dagje shoppen met 3 meiden uit mijn klas in een stad die we nog moeten uitkiezen. En dat zijn de plannen voor mijn vakantie tot nu toe eigenlijk zo’n beetje.

Er zijn een paar mensen uit mijn klas die deze vakantie wel gaan wintersporten. Er was zelfs al iemand onderweg naar Oostenrijk en kwam helemaal niet op school vandaag, ze was natuurlijk doodziek *kuch kuch*. Ik had er dan maar van gemaakt dat ze de Oostenrijkse Waterpokken had zo heel plotseling. Er was dan ook nog iemand die naar een Spaans eiland ging waar het nu zo rond de 20 graden is, hoe heerlijk?! Ik had nog geprobeerd of ik mee mocht in de handbagage mar dan moest ik eerst minstens 20 kilo afvallen. Dat werd hem dus ook al niet maar ze beloofde me heel veel foto’s via Snapchat te sturen, of ik daar nou zoveel vrolijker van word weet ik alleen ook nog niet.

Heerlijk die vakantie, nu al de eerste paar uur ik denk ook gewoon het idee dat je niets aan je hoofd hoeft te hebben. Niet dat ik dat ook echt redden ga maar toch het gaat om het idee. Heb jij ook al allerlei plannen voor de vakantie of wacht je gewoon af wat er allemaal gaat gebeuren. Ik ga in ieder geval proberen een paar extra leuke posts voor te bereiden en lekker van al die vrije dagen genieten. En wat vinden jullie van mijn nieuwe zonnebril? Ik weet het misschien niet helemaal de goede tijd van het jaar om en zonnebril bij de Kruidvat te kopen maar hij was gewoon zo ontzettend tof. En ik had nog helemaal geen ronde in mijn collectie terwijl ik dat toch wel gaaf vind.

Fijne vakantie allemaal!

Liefs,
Roos

Waar zou jij nog wel eens op vakantie willen gaan?