Na pas geshopt te hebben wou ik eventjes wat met jullie delen. Met het setje wat ik vandaag aan heb ben ik in ieder geval heel blij en kon ik ook gelijk aantrekken. De rest is wat meer voor in de zomer en een lekker zonnetje. Dat zonnetje hebben we nu eindelijk ook wel eens verdiend eigenlijk….
 De broek die ik hier aan heb is al wel wat ouder en ik zou zo eigenlijk even niet weten waar hij vandaan komt. Maar het jasje komt net zoals het shirt van de Vero Moda. Eigenlijk kom ik daar niet zo vaak maar ik zocht nog een leuke zomerjas en mijn moeder had daar al eerder een leuke bomberjack gezien. We liepen daar naar binnen maar konden het jack niet vinden maar wel dit ongelofelijk leuke setje.

 
De foto’s die je hier ziet zijn al op maandag gemaakt op een moment dat er nog een prachtig zonnetje scheen. Wat je ook wel kunt merken aan de foto’s. Ik bedacht dat het maar weer eens tijd was voor een fotootje in zwart wit…

 
 
Is de foto door dat deurtje niet ongelofelijk lief? Het duurde eventjes voordat het lukte maar uiteindelijk zie je toch echt de fiets er door heen. Mijn moeder was zo creatief om alle aankoopsten (hoe schrijf je dat?!) netjes op te hangen aan mijn raam, wat er zo leuk uit ziet! 

De rest van de kleding wat je aan mijn raam ziet hangen is van de Zara. Maar dat zullen jullie allemaal nog wel een keertje voorbij zien komen. Als het tenminste nog een keer goed weer gaat worden. Het is al April dan hoort het zonnetje te schijnen en lammetjes in de wei te huppelen. Wij meiden zouden dan een gigantisch dilemma horen te hebben of we nou lange of korte mouwen aantrekken, wel of geen jas maar nee hoor we zitten allemaal in onze winterjas en uggs…  

Liefs,
Roos