Eerst even een jeey voor de kwaliteit van deze eerste foto, NOT. Geen probleem voor de rest het gaat om het idee. Mijn zusje moest even wat oefenen om haar fotoskilss te verbeteren voor haar eigen webshop waar ik binnenkort meer over ga vertellen. Vandaag ga ik eerst even laten zien wat ik van de lieve maanling die ik heb leren kennen via  Instagram . Ze plaatst de mooiste foto’s en heeft kort geleden het bloggen ook weer opgepakt. Hier voor wouden we wat leuks doen en daar is dit uitgekomen, kijk maar mee.

We hadden afgesproken om allebei ons pakketje op Woensdag te versturen maar door het verven (let niet op mijn verfkleding op de foto) had ik te weinig tijd en was ik te laat en was de postbode al weer weg. Heel netjes heb ik gewacht totdat Imke haar oftewel mijn pakketje binnen kreeg toen ik die bevestiging kreeg ben ik riep ik mijn zusjes er bij en heb ik terwijl hun alles bekeken en fotografeerde (die foto’s heb ik maar niet geplaatst want ze waren allemaal te bewogen of te wazig, I am sorry).

Ik heb zoveel leuke dingetjes van haar gekregen waar ik zo blij mee ben. We hadden allebei een klein lijstje gemaakt met waar we van hielden en wat we graag deden. Daar op gebaseerd heb ik het hele pakketje gemaakt en Imke net zo als ik kijk wat voor creatieve dingetjes ik gekregen heb. Die verf lijkt me nou zo fijn, mijn verf is namelijk al weer bijna op en ik was dus ook nodig aan wat nieuws toe en ze zien er ook nog eens heel erg leuk uit! 

Hier bij kreeg ik ook nog eens een ieniemienie schildersezel met ook ieniemienie schilderdoeken waar ik binnenkort echt iets leuks op wil gaan maken. En een heel erg leuk kaartenboekje met allerlei platen die je zelf kunt inkleuren met wijze teksten. Deze met de ijsjes is nog wel mijn favoriet!

Zo kreeg ik nog van alles maar om alles te laten zien word nog al veel maar dit lieve zelfgemaakte bandje moest ik nog wel echt even laten zien. Want kijk dan hoe mooi ze hem heeft gemaakt, terwijl ik dit type heb ik hem ook om en hij zit heel erg fijn. Ik vind hem in ieder geval helemaal leuk!

Heerlijk die vakantie ik ben nu lekker bezig met blogjes type en met fotograferen. Stiekem ben ik ook al een beetje een verlanglijstje aan het maken, want met minder dan ene maandje word ik al weer 14 (!) hopelijk is het dan een beetje mooi weer. Ook met mijn 40 goals gaat het heel erg mooi en kan ik er al steeds meer afstrepen.

Liefs,
Roos