Het einde van Maart is al weer in zicht en het is gewoon al  vol op lente weer. Iedereen wordt hier toch gewoon vrolijk van? Het zonnetje dat al schijnt voordat je wakker wordt en ‘s avonds om 8 uur nog naar buiten kunnen zonder een zaklamp nodig te hebben. Om allemaal nog weer een beetje meer in de stemming te komen deel ik weer een stukje van mijn playlist vol mooie liedjes.

Zoals je in alle vorige artikels al wel had kunnen merken is het echt een mengelmoes met van alles en nog wat in mijn playlist So It’s 2017 . Elke keer deel ik aan het einde van de maand de nummers die er weer bijgekomen zijn en zo ook vandaag deel ik weer random een paar mooie liedjes die in mijn lijst staan te pronken.

 

63. Nervous
Dit was op een zaterdag en ik was totaal inspiratieloos qua liedjes betreft. Zo koos ik uiteindelijk voor Nervous omdat ik nogal zenuwachtig was voor de voetbalwedstrijd die wij die dag hadden. Stiekem ben ik eigenlijk gewoon elke wedstrijd zenuwachtig maar daar hebben we het nu niet over.

64. Make Me (Cry)
Ik vind dit dus echt een heel erg mooi nummer en kan deze zo de hele dag door afspelen. Het heeft geen speciale betekenis in deze lijst maar hij hoort er wel echt tussen!

72. Oesters & Champagne
Een nieuw liedje van Tekse de Schepper de wel bekende vlogger en blogger, ook al is het wel weer even geleden toen ze voor het laatst wat op haar blog plaatste. Gewoon een leuk en vrolijk nummer normaal zou ik niet zo snel naar een Nederlandstalig nummer luisteren maar dit vind ik zo gek nog niet!

 
Ik weet niet of het je al opgevallen is maar ik draag voor het eerst een High waisted broek en wat zit het heerlijk! Hij komt van de Zara en de stof is werkelijk waar perfect. Wel één dingetje wat ik jammer vind, er zaten een paar geschaafde plekken op de broek die mij in eerste instantie helemaal niet zo opgevallen waren op de knie. Nu ik ze 2 keer gedragen heb zijn ze echt al een heel eind uitgescheurd, struggles.

75. Walking On Sunshine
Deze dag scheen de zon heerlijk en dat kon ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan zonder een bijpassend nummer in mijn lijst te plaatsen. En zeg nu zelf wat ha dik beter kunnen uitkiezen dan Walking On Sunshine?

80. Galway Girl
Ed Sheeran heeft weer een nieuw album uitgebracht met een paar nummers totaal anders dan wat we van Ed gewend zijn. Galway Girl was het eerste nummer wat ik hoorde uit zijn nieuwe album, vandaar dat die hier dan ook tussen staat!

82. Barcelona
Ook een nieuw nummer uit het album van Ed Sheeran en dit is denk ik ook mijn favoriet. Gewoon omdat ik nog wel eens naar Barcelona toe zou willen en het is gewoon een leuk nummer vind ik zelf.

87. Lush Life
Op school moeten we met muziek dit nummer van Zara Larsson zingen en spelen. Omdat ik weer niet heel veel inspiratie had heb ik dit nummer er maar bij gezet. Stiekem toch ook wel een goede keus want het paste perfect bij het zonnige weer!

Wat is jouw favoriete nummer uit het nieuwe album van Ed Sheeran of luister je liever naar totaal iemand anders? Geniet allemaal maar lekker van het weer want het kan vandaag en morgen nog erg warm worden! Ik heb er helemaal niks op tegen, heerlijk zelfs.

Liefs,
Roos