Vandaag eens heel wat anders dan dat er hier normaal op mijn blogje langs komt. Of eigenlijk ook niet eens zo heel erg maar ik heb het gewoon nog nooit eerder gedaan. Vandaag laat ik jullie mijn meest gedraaide nummers van deze maand Mei die nu al weer bijna aan zijn eind is. Wat gaan die laatste weken toch ook snel, over en maandje heb ik gewoon vakantie?

Ik zat achter mijn computer en kreeg gewoon echt heel veel zin om met een leuke en speciale post aan de gang te gaan. Naast mijn toetsenbord op dit nog al rommelige bureau lag de witte Yamaha blokfluit van mijn zusje me een te staren. Toen kreeg ik zo heel plotseling het idee om eens wat muziek met jullie te delen.

(Kent iemand de Jetsons nog?) 

Voor de foto’s hoefde ik daarom ook niet lang na te denken, de blokfluit. Maar dat alleen is zo kaal dus ging ik op zoek naar wat cd’s maar die waren nergens te bekennen. Uiteindelijk  ging ik op zoek in alle opberghokjes naar de al misschien bijna 4 jaar geleden weggestopte cd’s. Maar wat ik daar vond was veel interessanter. Uit een grote vuilniszak kwamen allerlei oude videobanden vandaan.

Samen – Teske en Mr. Polska

Duele El Corazon – Enrique Iglesias

Don’t Let Me Down – The Chainsmokers

One Dance – Drake

King and Lionheart – Of Monsters and Men

Het zijn echt 5 totaal verschillende songs. De ene al wat ouder dan de andere. Maar alle 5 beluister ik ze graag. Kennen jullie ze al? Waarschijnlijk de meeste al wel lijkt me, ik ben niet echt één van de origineelste wat muziek betreft.


Ik heb trouwens al een heel klein nieuwtje wat betreft de Summer goals (stiekem zijn het er gewoon 2). Ik ben namelijk al bezig met en baantje te regelen. Als ik geluk heb mag ik mijn oom komen helpen met het afmaken van zijn huis, schilderen, schuren en dat soort dingen. Lijkt me zo leuk! Dan nog iets er doen nu al 4 (!) andere mee. Hoe tof is dat? 1 2 3 4

 Welke nummers heb jij deze maand helemaal plat gedraaid (dat is vast geen uitspraak of zo maar dat maakt allemaal niet uit)? Of weet jij nog echt ene leuke zomer hit voor deze zomer, altijd leuk om een extra nummertje aan je playlist te kunnen voegen. Dan nog iets, over een maand heb ik gewoon al vrij, vakantie, holiday, geen school! Ik ben echt van alles en nog wat van plan en ben benieuwd of ik dat allemaal wel ga redden…

Liefs,
Roos