Deze post had ik al gepland voordat die nieuwe update er was. Het leek mij namelijk wel leuk om mijn 5 favorietjes te laten zien en dan op het gebied van Instagram. Speciaal om het voor jullie zo interessant mogelijk te maken heb ik niet de 5 bekendste accounts opgezocht, maar ook zeker niet de minste.
Het was van de week echt heerlijk weer. Ik hoop dus maar voor alle Instagramwerknemers niet in deze week de hele nieuwe lay-out hebben moeten maken Ook al ben ik het er echt totaal niet mee eens het ziet er nu allemaal zo eentonig goedkoop en plat uit. Het nieuwe logo daarin in tegen vind ik wel weer heel erg gaaf.

Favedreams,
   Zie links boven in de hoek.
Zij heeft eerlijk waar echt het gaafste account wat ik volg op dit moment. Ze maakt foto’s alsof ze van een volleerde Tumblrpersoon (oké sinds wanneer staat dat woord niet in het woordenboek en komen er rode kringeltjes onder dit woord?!) afkomen. Dus ga hup allemaal eventjes richting Favedreams zodat je hier nog een uur kunt blijven rond scrollen door de meest gaafste foto’s die ook nog eens echt als een pro zijn bewerkt.

Canonqakie,
   Zie rechts boven in de hoek.
Ook al is ze nog niet zo lang bezig nu al hou ik van de manier waarop zij haar meest geweldige foto’s bewerkt. Zoals je wel een beetje aan de foto’s kunt merken is ze waarschijnlijk kort geleden naar Dinseyland geweest en plaatst nu dus ook de leukste foto’s van haar bezoekje aan Dinseyland.

Jnna.a,
   Zie links onder in de hoek.
Janna heeft een fantastisch account net als haar gezellige blog. Bovendien hou ik ontzettend veel van haar lay-out op haar blog. Haar Insta-account doet daar zeker niet voor onder. Hier plaatst ze de meest leuke foto’s en dat kan echt van alles zijn en toch blijft het allemaal één geheel. Als ik de zelfde soort foto’s zou posten zou het al snel een rommeltje worden (wat het nu eigenlijk ook al wel is).

Feedfullofhappiness,
   Zie onderaan in het midden.
Zij post nu al bijna een maand op dit account en doet het super leuk. Sinds afgelopen week heeft ze het helemaal omgegooid en heeft haar bewerking skills iets aangepast en verbeterd. En er komen nu de meest leuke foto’s voorbij.

Vriendinnetjesx,
   Zie links onder in de hoek.
Dit account is nog maar heel erg kort geleden begonnen en zitten nog niet boven de 30 volgers en dat terwijl er nu al hele leuke foto’s voorbij zijn gekomen. 2 Meiden uit mijn klas plaatsen hier de meest leuke foto’s en wat ik vooral zo leuk vind aan hun posts is dat ze er altijd zo’n leuke tekst onder plaatsen. Hun account is net een soort van online dagboekje maar dan kan wel iedereen met hun meelezen. Eigenlijk is vriendinnetjes een heel vaag woord. Net toen ik het typte wist ik eerst ook niet of ik het wel goed spelde maar dat deed ik toch echt. Hebben jullie dat ook wel eens dat eigenlijk een heel simpel woord er opeens hele raar uitziet en je gaat twijfelen of het wel klopt? Maar om even bij dit account te blijven, volg deze 2 meiden en help ze op weg naar de 100 volgers!

Mijn 5 Instafavorietjes weet je nu maar weet jij nog een leuk account die ik ook zeker moet volgen zet die dan even in een reactie hier onder neer. Heb jij deze week ook nog wel een beetje van het heerlijke weer kunnen genieten? Jammer dat ik naar school toe moest maar voor de rest heb ik het in ieder geval wel naar mijn zin gehad. Een klein probleempje, dit weekend word het weer echt prut weer net als ik een lang weekend heb natuurlijk…

Liefs,
Roos