Een nieuwe mobiel uitkiezen kan echt een drama zijn. Althans dat is het voor mij. Ik heb er gewoon niet zo veel verstand van en weet niet waar ik op letten moet. Ik vroeg advies aan een aantal vriendinnen. Eén van hen raden mij de Motorola G5 Plus aan, die zij zelf ook heeft (thanks Lies!)

Dus de Motorola G5 Plus is het geworden. Een betaalbare smartphone en het is je geld zeker waard. Voor 265 euro heb ik hem gekocht op mobiel.nl maar de prijs veranderd elke weer. Zoals ik al eerder al zei ik heb er echt gewoon geen verstand van maar ga toch even vertellen wat ik er tot nu toe van vind.

Ik ben dus van Apple naar Android gegaan. Alleen daar tussen zit natuurlijk al best wel veel verschil. Maar van een iPhone naar een Motorola is ook weer een gigantisch verschil. In het begin drukte ik hem elke keer uit omdat ik gewend was dat de onderste knop je ‘terug’ knop is. En wauw wat is hij groot! Echt hij is zo veel grote als mijn oude IPhone 5c.

Dus mijn pluspuntjes:

  • Betaalbare prijs (rond de 260,-)
  • Genoeg opslagruimte (32GB)
  • Groot scherm (geen onnodig grote randjes langs het scherm, voor als je me begrijpt)
  • Vingerscan (je bent gewoon veel sneller in je mobiel voor als je haast hebt)

En dan nu ook een paar minpuntjes:

  • Camera steekt uit (de hoofdcamera steekt iets uit aan de achterkant waardoor ik bang ben dat hij snel kapot gaat)
  • Groot (hij is niet te groot hoor maar ik vind het toch best wennen in vergelijking met mijn oude mobiel, nu past hij toch vaak niet in m’n kontzak)

De camera kwaliteit is gewoon oké. Het is echt niet geweldig en ik denk ook echt dat je beter een IPhone (6 of 6s of zo) kunt hebben. Maar hij doet het zeker ook niet verkeerd. Vooral als er gewoon daglicht is maakt hij gewoon goede scherpe foto’s. Wat ook wel heel leuk is, is dat er een speciale stand op staat waardoor je zelf de instellingen kunt bepalen net zoals bij een DSLR camera.

En wat vinden jullie van mijn ‘handmodel‘? Pas zag ik een filmpje op het instagram account van @Biancatoeps . Ik vond dit zo hilarisch, het zal je beroep maar zijn ‘handmodel‘ . En zo heb ik mijn zusje even later even geholpen met het zoeken naar haar ideale job. Ze weet nu in ieder geval dat ze handmodel van haar lijstje kan strepen.

Nu ben ik eigenlijk ook wel benieuwd wat voor mobiel JIJ hebt! Dus laat het even weten in de reacties, vind ik leuk.

Liefs,
Roos